SAVRŠENA KOMBINACIJA VRHUNSKOG DETERDŽENTA I NEODOLJIVOG MIRISA

Nedoumicu oko toga što je važnije za deterdžent – da dobro uklanja mrlje ili da dobro miriše, riješi  smo jednim potezom. U novom deterdžentu Faks helizim Shù Shù savršeno je povezana nova formulacija Smart Clean, za vrhunske rezultate pranja i miris parfema kojeg je kreirala Maja Šuput – Shù Shù. Uživanje u profinjenom mirisu upotpunjava i novi omekšivač Ornel Shù Shù.   

Ornel Shù Shù

Omekšivač za rublje Ornel Shù Shù omekšava vašu odjeću, ručnike i posteljinu osiguravajući potpunu zaštitu tkanine.
Prilikom nošenja drage nam odjeće pri svakom pokretu tijela Ornel otpušta laganu agrumenasto slatkasto cvjetnu kompoziciju pružajući neodoljivu raskoš rublju.
Bogat i profinjen miris omogućit će da Vaša odjeća i dugo nakon pranja zadrži prekrasan miris. Uz Ornel Shù Shù uđite u svijet luksuza i uživajte u raskoši svakog trenutka. Izrazite osobnost i uživajte u svim osjetilima na Ornel način.

Veličine pakovanja i bodovi:
Ornel Shù Shù 900 ml - 3 boda
Ornel Shù Shù 1,8 L - 4 boda
Ornel Shù Shù 2,7 L - 5 bodova

Faks helizim Shù Shù

Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti nove Smart Clean formule Faks helizim Shù Shù osigurava najviši nivo čistoće i njege rublja.
Izuzetno je djelotvoran pri odstranjivanju različitih tipova mrlja, osobito na niskim temperaturama pranja.
Sadrži sapun veganskog i prirodnog podrijetla koji ima prodornu moć pri pranju štiteći vlakna i boje tkanine.
Faks helizim Shù Shù kreiran je prema notama parfema Shù Shù koje je odabrala pjevačica i voditeljica Maja Šuput a utjelovljenje je luksuza i ekskluzivnosti. Lagano agrumenasto slatkasto cvjetna kompozicija deterdženta odiše čistoćom i miriše na ljubav.

Veličine pakovanja i bodovi:
Faks helizim Shù Shù Sashet - 1 bod
Faks helizim Shù Shù 260 g - 2 boda
Faks helizim Shù Shù 780 g - 5 bodova
Faks helizim Shù Shù 2,21 kg - 8 bodova
Faks helizim Shù Shù 3,25 kg - 10 bodova

 

Faks helizim Shù Shù gel

Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti nove Smart Clean formule Faks helizim Shù Shù koncentrirani gel osigurava iznimnu čistoću i njegu rublja. Izuzetno je djelotvoran pri odstranjivanju različitih tipova mrlja, osobito na niskim temperaturama pranja.
Specijalni sastojci za zaštitu boja osiguravaju briljantne boje, a zahvaljujući pranju na nižim temperaturama, odjevni predmeti dulje će ostati kao novi.
Faks helizim gel Shù Shù kreiran je prema notama parfema Shù Shù koje je odabrala pjevačica Maja Šuput a utjelovljenje je luksuza i ekskluzivnosti. Lagano agrumenasto slatkasto cvjetna kompozicija deterdženta odiše čistoćom i miriše na ljubav.

Veličine pakovanja i bodovi:
Faks helizim gel Shù Shù 900 ml - 6 bodova
Faks helizim gel Shù Shù 2,5 L - 10 bodova

Faks helizim kapsule Shù Shù

Faks helizim Shù Shù White&Color kapsule za pranje bijelog i obojenog rublja s pojačanom snagom pranja odstranjuju mrlje duboko u vlaknima. Djelotvorne su već na niskim temperaturama, te štede energiju.
Nova formula obogaćena je specijalnim dodacima koji osiguravaju potpunu zaštitu boja i njeguju vlakna odjeće, tako da će odjeća dugo ostati kao nova. Kapsule se odmah u potpunosti otapaju.
Zbog jedinstvene tehnologije pranja Faks helizim kapsula White&Color Shù Shù samo je jedna kapsula dovoljna za besprijekorno čisto rublje.
Miris kapsula Faks helizim Shù Shù kreiran je prema notama parfema Shù Shù koje je odabrala pjevačica i voditeljica Maja Šuput a utjelovljenje je luksuza i ekskluzivnosti. Lagano agrumenasto slatkasto cvjetna kompozicija deterdženta odiše čistoćom i miriše na ljubav.

Veličine pakovanja i bodovi:
Faks helizim kapsule Shù Shù 14 pranja - 6 bodova

Linija s potpisom Maje Šuput

Maja Šuput je poznata ljubiteljica mode i parfema, a kreirala je i vlastiti parfem pod nazivom Shù Shù. Upravo je njezin parfem bio inspiracija Saponiji da obogati liniju proizvoda za pranje i njegu rublja Faks helizim i Ornel s mirisom parfema Shù Shù. Profinjene mirisne note parfema ukomponirane u Faks helizim praškasti, tekući i gel kao i u oplemenjivač rublja Ornel, obogatit će odjeću i rublje skladnim dugotrajnim mirisom.

Nova Majushka mirisna linija Shù Shù proizvoda, bez sumnje će unijeti dodatnu svježinu u našu svakodnevicu.