Saponia je u potpunosti predana cilj da svojim potrošačima pruži proizvode za pranje rublja koji osiguravaju besprijekornu čistoću, ali sa smanjenim utjecajem na okoliš.
Danas su potrošači sve osvješteniji po pitanju utjecaja na okoliš, brinu o utjecaju proizvoda, te o kvaliteti života i zdravlju.
Nova linija deterdženata Faks helizim SMART CLEAN praškasti, tekući deterdžent i kapsule užitak dubinske čistoće podižu na novi nivo jer su zahvaljujući pomno izbalansiranim sastojcima svi proizvodi visoko učinkoviti.
Pametni sistem pranja (SMART CLEAN ) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje, već pri niskim temperaturama pranja, te štedi energiju. Vrhunska kvaliteta nove Smart Clean formule omogućuje besprijekornu čistoću i pri skraćenim ciklusima pranja. Kako snižavanje temperature pranja omogućuje štednju energije i smanjen utjecaj na okoliš kroz smanjenu emisiju CO2, omogućavanje pranja na nižim temperaturama pranja predstavlja doprinos zaštiti okoliša.
Uz savršeno čisto rublje, ugrađeni specijalni dodaci osiguravaju potpunu zaštitu boja i njeguju vlakna odjeće, tako da će dugo ostati kao nova. Odjeća ostaje mirisna i svježa kao nova sa svakim pranjem, pranje za pranjem

Faks helizim Lavanda i smilje Smart Clean

Faks Lavanda i Smilje s novom, suvremenom formulom Smart Clean osigurava viši stupanj čistoće i higijene, uz smanjen utjecaj na okoliš.
Pametni sistem pranja (Smart Clean) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje. Snažna formula protiv dubinskih mrlja djelotvorna je na nižim temperaturama pranja, te štedi energiju.
Nova Smart Clean formula omogućuje kvalitetno pranje, čak i u brzim ciklusima pranja i kod pranja na niskim temperaturama. Djelotvorno odstranjuje mrlje, a ugrađeni visoko kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, te će ona dulje ostati kao nova. Bilo da odaberete deterdžent u obliku praška, tekući deterdžent  ili 3 in 1 kapsule, neodoljiva mirisna kombinacija lavande i smilja unijeti će dah mirisne svježine Mediterana.

Faks helizim Micellar formula Smart Clean

Nova Smart Clean Micellar formula osigurava izvrsne rezultate pranja, vrhunsku njegu rublja kod pranja na niskim temperaturama. Zahvaljujući visokovrijednim sastojcima djelotvorno odstranjuje mrlje, a ugrađeni kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, te će ona dulje ostati kao nova. Kako proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, smanjite temperaturu pranja i s Faksom ćete doprinijeti zaštiti okoliša. Profinjen miris ugrađen u praškasti deterdžent, tekući deterdžent ili 3 in 1 kapsule omogućit će da vaša odjeća i dugo nakon pranja zadrži neodoljiv miris.

 

Faks helizim WHITE & COLOR Smart Clean

Stručnjaci Saponije su kreirali suvremenu formulu Faks helizima Smart Clean nastojeći ispuniti očekivanja potrošača da proizvodi koje koriste za pranje odjeće osiguraju viši stupanj čistoće i higijene, uz smanjen utjecaj na okoliš. Pametni sistem pranja Smart Clean djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje. Snažna formula protiv dubinskih mrlja djelotvorna je na nižim temperaturama pranja te štedi energiju. Deterdženti Faks helizim Aquamarine i Superaktiv osigurat će higijensku čistoću, a vaša odjeća će biti blistava, mirisna, svježa i kao nova pranje za pranjem.

Faks helizim White and Color Smart Clean

Saponia nastoji svojim potrošačima pružiti održiva rješenja koja će im olakšati život i osigurati besprijekornu čistoću rublja. Nova Smart Clean formula Faks helizim gela i novi 3 in1 kapsula omogućuje kvalitetno pranje, čak i u brzim ciklusima pranja i kod pranja na niskim temperaturama. Djelotvorno odstranjuje mrlje, a ugrađeni visoko kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, te će dulje ona ostati kao nova. Osigurava neutralizaciju neugodnih mirisa i daje odjeći dugotrajan osjećaj svježine.
Kako proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, smanjite temperaturu pranja i s Faksom ćete doprinijeti zaštiti okoliša.

Faks Color Smart Clean

Nova Smart Clean formula Faks helizim Color gela omogućuje besprijekornu čistoću, čak i u brzim ciklusima pranja i kod pranja na niskim temperaturama. Brzo i jednostavno vaša odjeća će biti čista i bez mrlja, a ugrađeni visoko kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, na taj način odjeća će dulje ostati kao nova. Osigurava neutralizaciju neugodnih mirisa i daje odjeći dugotrajan osjećaj svježine.
Proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, pa preporučujemo da smanjite temperaturu pranja, štedite energiju, a budućim generacijama ostavimo u nasljeđe čistiji okoliš.