Dezinfekcija,pranje i njega ruku

BIS HANDYSEPT ALKOHOLNA VLAŽNA MARAMICA

Alkoholna vlažna maramica namijenjena za dezinfekciju ruku i površina.
Uz sadržaj alkohola od 75% osiguravaju popuni osjećaj higijene u svakoj situaciji – na putovanjima, na izletu, na radnom mjestu i u školi.
BIS HANDYSEPT alkoholne vlažne maramice učinkovite su u prevenciji širenja zaraze uzrokovane koronavirusom.
Uputa za uporabu:
Ruke: maramicom dobro istrljati ruke najmanje 1 minutu i ostaviti da se osuše.
Površine: maramicom dobro prebrisati površinu koja se dezinficira najmanje 1 minutu i ostaviti da se osuši. Prije upotrebe na manje vidljivom mjestu provjeriti osjetljivost materijala.
AKTIVNA TVAR: denaturirani etilni alkohol 75 g / 100 g 

 

Pakiranje: 1 kom
BIS HANDYSEPT VLAŽNE MARAMICE

Namijenjene su za dezinfekciju, čišćenje i zaštitu kože ruku. Izuzetno su blagog mirisa i sadrže glicerin, vitamin E te ekstrakt kamilice. Pružaju zaštitu u svakoj prilici – na putovanju, u školi, na radnom mjestu ili u automobilu.
BIS HANDYSEPT vlažne maramice učinkovite su u prevenciji širenja zaraze uzrokovane koronavirusom.
Uputa za uporabu: Maramicom dobro istrljati ruke najmanje 1 minutu i pustiti da se osuše. Može se koristiti na isti način i na koži ostalih dijelova tijela.
AKTIVNA TVAR: 2-fenoksietanol 0,6g/100g; D-glukonska kiselina, smjesa sa N,N”-bis (4-klorofenil)-3,12-diimino-2,4,11,13-tetraazatetradekandiamidin (2:1) 0,6/100g

Pakiranje: 15 kom
BIS HANDYSEPT GEL
Alkoholni gel za dezinfekciju i suho pranje ruku - 70% alkohola

Prikladan za svakodnevnu uporabu, za cijelu obitelj, u praktičnom pakovanju u tubi.
Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak.
Uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje.
Proizvod sadrži aloe veru i glicerin, blagotvorne sastojke koji doprinose njezi kože ruku.
Proizvod je dermatološki testiran. Ne ostavlja ljepljiv trag na rukama, bez boje, mirisa i alergena u mirisu.

Upute za uporabu: na čiste i suhe dlanove nanijeti 3 - 5 ml proizvoda. Trljati dlanove, zapešća i područje između prstiju najmanje 30 sekundi dok se gel ne osuši. Nije potrebno ispirati.

Pakiranje: 25 ml, 75 ml
BIS HANDYSEPT PRO
Alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku - 76% alkohola

Namijenjeno je za dezinficiranje opranih ruku. Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak. Uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje. Komponente ugrađene u sastav proizvoda štite i njeguju kožu ruku.
Upute za uporabu: na čiste i suhe dlanove nanijeti 3 - 5 ml koncentriranog sredstva. Dlanove te područje između prstiju protrljati dok se ne osuše, najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
Proizvod je dermatološki testiran.
AKTIVNA TVAR: denaturirani etilni alkohol 76%; didecildimetilamonijev klorid 0.125 g/100g; alkil(C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid 0.099 g/100g 

Pakiranje: 150 ml, 330 ml, 500 ml, 650 ml
LAHOR HANDYSEPT SAPUN
Kruti sapun za pranje ruku s antimikrobnim djelovanjem

Lahor Handysept sapun čisti kožu od svih vrsta bakterija i nečistoća te pruža njegu bez isušivanja.Redovito i pravilno pranje ruku Lahor Handysept sapunom pomaže u sprječavanju širenja zaraznih bolesti koje se mogu prenijeti nečistim rukama.
NAMIJENJEN SVIM TIPOVIMA KOŽE
Uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku. Komponente ugrađene u sastav proizvoda štite i njeguju kožu ruku.

Upute za uporabu: sapun nanijeti na mokre ruke i napraviti blagu pjenu, nakon 40-60 sekundi pravilnog pranja, ruke temeljito isperite.

Pakiranje: 80 g
LAHOR HANDYSEPT TEKUĆI SAPUN
Tekući sapun za pranje ruku s antimikrobnim djelovanjem

Lahor Handysept tekući sapun čisti kožu od svih vrsta bakterija i nečistoća te pruža njegu bez isušivanja.

Redovito i pravilno pranje ruku Lahor Handysept sapunom pomaže u sprječavanju širenja zaraznih bolesti koje se mogu prenijeti nečistim rukama.
NAMIJENJEN SVIM TIPOVIMA KOŽE
Uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku. Komponente ugrađene u sastav proizvoda štite i njeguju kožu ruku.

Upute za uporabu: sapun nanijeti na mokre ruke i napraviti blagu pjenu, nakon 40-60 sekundi pravilnog pranja, ruke temeljito isperite

Pakiranje: 330 ml
KAINA HANDYSEPT
HIDRATANTNA KREMA ZA RUKE SOS sa ekstraktom nevena i kamilice

Posebno izbalansirana formulacija hidratantne SOS kreme za ruke obnavlja oštećenu kožu i jača obrambeni mehanizam kože.Nezamjenjiva je za suhu i grubu ispucanu kožu ruku, a preporučuje se kod čestog pranja i dezinfekcije ruku.

Krema sadrži glicerin, te ekstrakt nevena i kamilice koji vraćaju elastičnost i smiruju osjetljivu kožu te ju čine mekom i podatnom odmah nakon primjene.

Lagana konzistencija, izbalansirani hidratantni sastojci odmah vlaže kožu ruku i brzo se upijaju i ne ostavlja mastan trag na rukama.
Dermatološki testirana

Pakiranje: 75 ml
BIS HANDYSEPT PRO
Alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku - 76% alkohola

Namjenjeno je za dezinficiranje opranih ruku.
Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak te uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje.  Komponente ugrađene u sastav proizvoda štite i njeguju kožu ruku.
Primjena proizvoda: na čiste i suhe dlanove nanijeti 3 - 5 ml koncentriranog sredstva. Dlanove te područje između prstiju protrljati dok se ne osuše, najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
AKTIVNA TVAR: denaturirani etilni alkohol 76%; didecildimetilamonijev klorid 0.125 g/100g; alkil(C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid 0.099 g/100g 
 

Pakiranje: 470 ml