Dezinfekcija i pranje površina

ARF DEZI CLEAN VLAŽNE MARAMICE

Namijenjene su za dezinfekciju i čišćenje svih perivih površina koje ne dolaze u neposredan doticaj s hranom. Praktične su za svakodnevnu primjenu u kućanstvu ali i u osobnom automobilu, radnom mjestu i sl.  Osiguravaju dezinfekciju i  higijensku čistoću uz izuzetno blagi miris.
ARF DEZI CLEAN vlažne maramice učinkovite su u prevenciji širenja zaraze uzrokovane koronavirusom.
Uputa za uporabu: Maramicom dobro prebrisati površinu koja se dezinficira najmanje 1 minutu i ostaviti da se osuši. Nije potrebno dodatno ispiranje i brisanje. Prije upotrebe na manje vidljivom mjestu provjeriti osjetljivost materijala.
AKTIVNA TVAR: 2-fenoksietanol 0,6g/100g (EC: 204-589-7); D-glukonska kiselina, smjesa sa N,N”-bis (4-klorofenil)-3,12-diimino-2,4,11,13-tetraazatetradekandiamidin (2:1) 0,6/100g (EC: 242-354-0).

Pakiranje: 40 kom, 72 kom
ARF DEZI CLEAN UNIVERSAL
Sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina

Namijenjen je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju površina poput podova, vrata, dječjih igračaka, obuće,namještaja. Očišćene površine su dezinficirane, prostor odiše svježinom i čistoćom.
Uputa za uporabu: Za velike površine uliti 150 ml u 5 L vode, nakon 5-10 minuta površine isprati vodom. Za jako zaprljane površine primjenjuje se  koncentrirano sredstvo, ostaviti djelovati  5-10 minuta i isprati vodom.
AKTIVNA TVAR: Alkil (C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid  4,9 g/100 g

Pakiranje: 450 ml
ARF DEZI CLEAN SPEED
Tekuće sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina

Idealan je za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina - kuhinjskih i sanitarnih površina i opreme, namještaja, sprava za vježbanje, kućišta elektroničkih uređaja.Ne sadrži boje. Izuzetno pogodan za čestu dezinfekciju svih kontaktnih površina – kvaka, prekidača, rukohvata.
Upute za uporabu: Površinu naprskati s udaljenosti od oko 20-30 cm te prebrisati ubrusom nakon najmanje 2 minute. Uređaje i računala isključiti prije dezinficiranja. Kod dezinficiranja prekidača proizvod naprskati na ubrus i prebrisati.Ispiranje nije potrebno, osim za površine koje dolaze u neposredan doticaj s hranom.
AKTIVNA TVAR: Poliheksametilen biguanid hidroklorid 0.001 g/100g;Alkil (C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid 0.0025 g/100g
SADRŽI: 76% denaturirani etilni alkohol 

Pakiranje: 650 ml
ARF DEZI CLEAN BATHROOM
Tekuće sredstvo za dezinfekciju i čišćenje kupaonica

Temeljito čisti, dezinficira i uklanja naslage kamenca/hrđe. Obrađene površine su besprijekorno čiste, dezinficirane te potpuno suhe i to bez brisanja, a cjelokupni prostor odiše svježinom. Efikasno djelovanje - sadrži dvije aktivne tvari.
Uputa za uporabu: Površine ravnomjerno naprskati i ostaviti djelovati 5-15 minuta.Prebrisati i isprati vodom. Po potrebi ponoviti postupak.
AKTIVNA TVAR:glutaraldehid 0,075g/100 g, glioksal 0,12 g/100 g

 

Pakiranje: 650 ml
ARF DEZI CLEAN TOALET
Tekuće sredstvo za dezinfekciju i čišćenje WC školjke

Namijenjeno za dezinfekciju i temeljito čišćenje WC školjki. Odlično odstranjuje vodeni kamenac i mrlje od hrđe te ostavlja visoki sjaj. Nakon upotrebe prostor odiše mirisnom svježinom.
Upute za uporabu: Sredstvo direktno nanijeti na površinu, ostaviti djelovati najmanje 5 minuta, dobro istrljati četkom i isprati vodom. Po potrebi ponoviti postupak.
AKTIVNA TVAR: glutaraldehid 0,15g/100g, glioksal 0,12g/100g
SADRŽI: fosforna kiselina

 

Pakiranje: 1 L
BIS DEZI CLEAN NEW
Proizvod se koristi za čišćenje i dezinfekciju blago zaprljanih vodootpornih površina gdje je potrebna brza dezinfekcija.

Sadrži specijalno odabranu kombinaciju sirovina koja omogućuje brzo i efikasno djelovanje.
Možemo ga primijeniti i za naknadnu dezinfekciju površina koje su prethodno očišćene sa Arf proizvodima za čišćenje domaćinstva kao npr. Arf deobadom 5xduže djelovanje, Arf kuhinjom professional ili Arf universal professional.
Primjena proizvoda: Primjenjuje se u koncentriranom obliku naprskavanjem površina s udaljenosti od 30 cm. Sredstvo prebrisati ubrusom nakon nekoliko minuta. Jako zaprljane površine prije dezinfekcije temeljito oprati i isprati.
AKTIVNA TVAR: poliheksametilen biguanid hidroklorid 0,001g/100g;alkil (C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid 0,0025 g/100g
SADRŽI: denaturirani etilni alkohol 76%

Pakiranje: 750 ml