Staklene površine

Uz pomoć naših vrhunskih specijalista za staklo, učinkovito i s lakoćom očistite sve staklene površine u Vašoj kući. Jedinstvena formula pruža blistav sjaj bez tragova na svim staklenim površinama.

Arf Staklo Hello Sunshine

Arf staklo Hello Sunshine osigurava staklenim površinama dugotrajan sjaj bez tragova brisanja i bez dodatnog poliranja.
Nakon čišćenja prostor je ispunjen svježinom i mirisom proljetnih sunčevih zraka.

Pakiranje: 750 ml
Arf Staklo Eco Active Nature

Arf Staklo Eco Active Nature daje dugotrajan sjaj bez tragova brisanja na svim površinama koje se čiste, a siguran i za okoliš jer sadrži 99,9% prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora. Ova inovativna formula ne sadrži bojila i alergene. Proizvod nije testiran na životinjama.
Svi sastojci prizvoda su u potpunosti u skladu s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom Institutu .

Pakiranje: 750 ml
Arf Staklo

Arf Staklo iznimno je kvalitetno tekuće sredstvo za čišćenje svih staklenih površina, prozora, zrcala, TV ekrana, autostakala i drugih glatkih površina. Učinkovito i s lakoćom odstranjuje nečistoću te su površine kristalno čiste i bez tragova brisanja.

Pakiranje: 750 ml
Arf Staklo Antistatic

Ako ste kraj staklenih stolova i televizijskih ekrana uvijek prolazili s krpom za prašinu u ruci, Arf staklo Antistatic je idealno rješenje. Posebno odabrane aktivne komponente usporavaju taloženje prašine, učinkovito odmašćuju površine i uklanjaju nečistoće bez tragova čišćenja.

Pakiranje: 750 ml
Arf Staklo Citrus

Arf Staklo Citrus osigurava staklenim površinama dugotrajan sjaj bez tragova brisanja i bez dodatnog poliranja. Nakon čišćenja prostor odiše osvježavajućim notama citrusa sa naglašenim zeleno cvjetnim notama frezije i đurđice.

Pakiranje: 750 ml
Arf staklo Lavanda i smilje

Arf staklo lavanda i smilje osigurava staklenim površinama dugotrajan sjaj bez tragova brisanja i bez dodatnog poliranja. Nakon čišćenja prostor odiše osvježavanjućim notama lavande i smilja.

Pakiranje: 750ml