Staklene površine

Uz pomoć naših vrhunskih specijalista za staklo, učinkovito i s lakoćom očistite sve staklene površine u Vašoj kući. Jedinstvena formula pruža blistav sjaj bez tragova na svim staklenim površinama.

Arf Staklo Eco Active Nature

Arf Staklo Eco Active Nature daje dugotrajan sjaj bez tragova brisanja na svim površinama koje se čiste, a siguran je i za okoliš jer sadrži 99,9% prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora. Ova inovativna formula ne sadrži bojila i alergene. Proizvod nije testiran na životinjama.
Svi sastojci proizvoda su u potpunosti u skladu s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom Institutu.

Pakiranje: 650 ml
Arf Staklo

Arf Staklo iznimno je kvalitetno tekuće sredstvo za čišćenje svih staklenih površina, prozora, zrcala, TV ekrana, autostakala i drugih glatkih površina. Učinkovito i s lakoćom odstranjuje nečistoću te su površine kristalno čiste i bez tragova brisanja.

Pakiranje: 650 ml
Arf Staklo Antistatic

Ako ste kraj staklenih stolova i televizijskih ekrana uvijek prolazili s krpom za prašinu u ruci, Arf staklo Antistatic je idealno rješenje. Posebno odabrane aktivne komponente usporavaju taloženje prašine, učinkovito odmašćuju površine i uklanjaju nečistoće bez tragova čišćenja.

Pakiranje: 650 ml
Arf Staklo Citrus

Arf Staklo Citrus osigurava staklenim površinama dugotrajan sjaj bez tragova brisanja i bez dodatnog poliranja. Nakon čišćenja prostor odiše osvježavajućim notama citrusa sa naglašenim zeleno cvjetnim notama frezije i đurđice.

Pakiranje: 650 ml
Arf staklo Lavanda i smilje

Arf staklo lavanda i smilje osigurava staklenim površinama dugotrajan sjaj bez tragova brisanja i bez dodatnog poliranja. Nakon čišćenja prostor odiše osvježavanjućim notama lavande i smilja.

Pakiranje: 650ml