Kupaonica

Kamenac, bakterije, ostatci sapuna i ostale tvrdokorne nečistoće u kupaonici znaju predstavljati najveće probleme u čišćenju doma. Aktivne komponente u Arf sredstvima za kupaonicu djelotvorno i s lakoćom odstranjuju i najtvrdokornija zaprljanja pružajući blistav sjaj i higijensku čistoću.

Arf kupaonica Eco Active Nature

Arf kupaonica Eco Active Nature s formulacijom od 99,9 % prirodnih sirovina iz obnovljivih izvora, učinkovito će ukloniti kamenac i ostale nečistoće u kupaonici. Nakon čišćenja površine se lako ispiru, brzo se suše i ostaju sjajne. Ova inovativna formula ne sadrži bojila i alergene. Proizvod nije testiran na životinjama.
Svi sastojci prizvoda su u potpunosti u skladu s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom Institutu .

 

Pakiranje: 750 ml
ARF KUPAONICA PROFESSIONAL PROTECT FORMULA

Profesionalna formula za blistavu čistoću i neodoljiv miris kupaonice. Arf kupaonica professional protect formula brzo i temeljito uklanja kamenac, hrđu i tvrdokorne mrlje. Nakon čišćenja površine su čiste, sjajne i zaštićene od novih zaprljanja.

Pakiranje: 600 ml
Arf deobad

Arf deobad s 5 x dužim djelovanjem s lakoćom odstranjuje vodeni kamenac, ostatke sapuna i druga zaprljanja koja se talože na kadi, tuš kabini, umivaoniku, slavini ili keramičkim pločicama. Sredstvo sadrži posebne komponente višenamjenskog djelovanja koje stvaraju zaštitni film na očišćenoj površini osiguravajući tako i do 5 puta dužu zaštitu površine od taloženja vodenog kamenca i drugih nečistoća. Na taj način čišćenje je znatno lakše, a površine su duže vremena sjajne i bez tragova vode.

Pakiranje: 650 ml
Arf deobad Lavanda i smilje

Arf deobad lavanda i smilje s lakoćom odstranjuje vodeni kamenac, ostatke sapuna i druga zaprljanja koja se talože na kadi, tuš kabini, umivaoniku, slavini ili keramičkim pločicama. Sredstvo sadrži posebne komponente višenamjenskog djelovanja koje stvaraju zaštitni film na očišćenoj površini osiguravajuću zaštitu površine od taloženja vodenog kamenca i drugih nečistoća. Na taj način čišćenje je znatno lakše, a površine su duže vremena sjajne i bez tragova vode.

Pakiranje: 650ml