Univerzalna sredstva za čišćenje

Različite površine u kući te različita zaprljanja iziskuju upotrebu velikog broja sredstava. Za Vas smo pripremili paletu univerzalnih sredstava za čišćenje koja obuhvaćaju brandove Arf, Bis Universal i Vim.

Arf univerzalna sredstva za čišćenje

Uštedite vrijeme i novac i u širokoj paleti Arf univerzalnih sredstava pronađite djelotvorna sredstva za čišćenje i njegu najzahtjevnijih površina u Vašem domu.

Arf Universal Neofresh
Home Clean Home

Arf universal univerzalno je sredstvo za čišćenje s inovativnom Neofresh® tehnologijom koja učinkovito i besprijekorno uklanja i neutralizira neugodne mirise u domaćinstvu.

Mirisna kompozicija Neofresh® tehnologije svojim odabranim zeleno, biljno voćnim notama uvodi nas u harmoniju cvjetnih nota ruže i latica cvijeta gorke naranče koja su u osnovi inspirirana čarima i plemenitošću mošusa i ambre.

Blagotvorna eterična ulja poput mente, eukaliptusa i timijana kojima je ova mirisna kompozicija obogaćena, djeluju antibakterijski te svakako opuštajuće i relaksirajuće te posao čišćenja čine ugodnijim i jednostavnijim.

ARF UNIVERSAL MICELLAR FORMULA

Zahvaljujući inovativnoj formulaciji, ARF universal  micellar formula  čišćenjem stvara zaštitni sloj koji štiti površine od novih zaprljanja (Invisible Shield Protection). Na taj način sve površine dugo zadržavaju kristalnu čistoću. Može se koristiti za čišćenje svih  površina u domaćinstvu – prozora, ogledala, visokosjajnih površina, manjih podnih površina, vrata, plastificiranog namještaja, zaštićenih drvenih površina, perivih površina unutar automobila, elektroničkih uređaja.  U Arf universal micellar formula je ugrađen miris parfema Molecule No 1. kojeg će svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. U jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan, pa će  prostor će odisati svježinom.

Pakiranje: 650 ml
Arf Cream Eco Active Nature

Arf Cream Eco Active Nature snagom prirodnih mikro kristala odstraniti će i najtvrdokornija zaprljanja bez ogrebotina na površinama koje se čiste. Nezamjenjiv je u čišćenju štednjaka, sudopera, keramičkih pločica, kada, umivaonika. Proizvod nije testiran na životinjama.

Pakiranje: 450 ml
Arf Cream
Natural, Professional, Citro i Original

Arf Cream pouzdano čisti i njeguje i najzahtjevnije površine u domu. Kombinacijom snage mekog abraziva i djelotvornosti aktivnih sastojaka, Arf Cream odstranit će i najtvrdokornija zaprljanja, ne ostavljajući ogrebotine na predmetima koje čistite. Nezamjenjiv je u čišćenju štednjaka, sudopera, keramičkih pločica, kada, umivaonika.

Dolazi u četiri varijanti: Natural, Professional, Citro i Original.

Pakiranje: 450 ml
Arf Gord

Arf Gord je univerzalno sredstvo za čišćenje bez abraziva, namijenjen čišćenju svih vodoperivih površina u kućanstvu. Može se upotrebljavati u razrijeđenom ili koncentriranom obliku, ovisno o jačini zaprljanja. Uz Arf Gord vaš će dom odisati čistoćom i svježinom mirisa crnogorice.

Pakiranje: 500 ml
Arf Professional Universal

Jedinstvena formula učinkovito čisti plastiku, metal, staklo i drvo te daje sjaj i ugodan miris.

Pakiranje: 650 ml
Arf Blic

Arf Blic nezamjenjiv je u čišćenju i njezi predmeta od nehrđajućeg čelika. Učinkovito sredstvo kojim ćete jednostavno ukloniti mrlje i kamenac te zadržati prvobitan sjaj posuđa, štednjaka, sudopera, slavina, nape i drugih predmeta.

Pakiranje: 750 ml
ARF ODMAŠĆIVAČ PROFESSIONAL

Arf odmašćivač professional je univerzalno sredstvo za uklanjanje masnih i drugih težih zaprljanja sa različitih površina (štednjak, hladnjak, mikrovalne pećnice, vrtni namještaj, roletne, bicikli, radijatori).

Osim toga, uspješno uklanja i različita zaprljanja sa  tekstila. Efikasno uklanja stara zaprljanja bez napora, a zahvaljujući inovativnom sastavu štiti površine od novih zaprljanja.

Pakiranje: 650ml