Likvi

“Najbolje od kada brinemo o posuđu” slogan je koji najbolje opisuje liniju deterdženata za pranje posuđa Likvi. Odlikuju se izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom, a ugrađene mirisne kompozicije pokrivaju neugodan mirise te posao pranja posuđa čine ugodnijim. Cijela linija Likvi je biorazgradiva, nije testirana na životinjama, sadrži prirodne sastojke te neutralan pH. Ambalaža se može reciklirati.

Likvi Ultra Cherry Blossom

Snažna formula Likvi Ultra Cherry Blossom s bogatom aktivnom pjenom uklanja i najjača zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Ne ostavlja tragove kapljica te brisanje nije potrebno.
Probudite svoja osjetila nježnim mirisom trešnjina cvijeta. Profinjen sofisticiran miris impozantnih cvjetova trešnje upotpunjen prirodnim notama badema i kokosa s vršnim zelenim i voćnim notama uklopljena u ovu priču pruža očaravajuće zavodljivi mirisni doživljaj.

Savršeno čisto posuđe uz minimalan napor.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Ultra Deep Sea

Snažna formula Likvi Ultra Deep Sea s bogatom aktivnom pjenom uklanja i najjača zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Ne ostavlja tragove kapljica te brisanje nije potrebno.
Probudite svoja osjetila snažnom svježinom mirisa oceana. Njegovi čisti, vodeni elementi obavit će vas svježinom mora koji ispire svakodnevni stres. Zaronite duboko u mirisnu čaroliju dubokog nepreglednog morskog horizonta uz biljne note Mediterana i opuštajuće agrumenaste note.
Obogaćen je eteričnim uljima koja doprinose posebnom mirisnom doživljaju i svojim dragocjenim već dobro poznatim dobrobitima te morskom soli koja blagotvorno djeluje na kožu ruku.

Savršeno čisto posuđe uz minimalan napor.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Ultra Neofresh
Hello Sparkles

Uz Likvi ultra doživite učinkovitu neutralizaciju neugodnog mirisa koji nam je svima poznat prilikom i nakon same pripreme jela. Osnovu mirisne kompozicije čini Neofresh® tehnologija koja je razvijena s ciljem aktivnog rješavanja neugodnog mirisa.

Blagotvorna eterična ulja poput mente, eukaliptusa i timijana kojima je ova mirisna kompozicija obogaćena djeluju antibakterijski te svakako opuštajuće i relaksirajuće te posao pranja čine ugodnijim i jednostavnijim. Likvi Ultra odlikuje se iznimnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom.

Uporaba Likvija osigurava blistave čaše, suho plastično posuđe bez ostataka kapljica vode, sjajne lonce, na tavama učinkovito skida tragove zagorene masnoće bez namakanja.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Eco Active Nature

Likvi Eco Active Nature s koncentriranom formulom koja sadrži prirodne sirovine iz obnovljivih izvora, snažno odmašćuje posuđe, daje bogatu pjenu pri pranju, te osigurava izvrsne rezultate pranja.
Svi sastojci prizvoda su u potpunosti u skladu s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom Institutu .
Proizvod je dermatološki testiran te posebno nježan za kožu.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Ultra Fresh

Likvi Ultra Fresh iznimno je djelotvoran pri uklanjanju najtežih zaprljanja i masnoće s Vašeg posuđa, a glavne su mu odlike izvrsni rezultati pranja i osvježavajući miris limuna.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml; 1,35 L
Likvi Ultra Original

Likvi Ultra Original brzo će i s lakoćom ukloniti i najteža zaprljanja s posuđa, a glavne su mu odlike iznimni rezultati pranja i osvježavajući miris jabuke i limuna.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml; 1,35 L
Likvi Ultra Hygienic

Likvi Ultra Hygienic ima izuzetnu moć odmašćivanja osiguravajući čisto i sjajno posuđe. Uklanja neugodni miris sa spužvice za pranje te tijekom pranja posuđa prostor ispunjava svježim mirisom naranče.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml; 1,35 L
Likvi Ultra Lavanda i smilje

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponentama Likvi Ultra Lavanda i smilje uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe lavande i smilja, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Balsam Camomile

Likvi Balsam Camomile posebno je kreiran kako bi Vašem posuđu omogućio vrhunsku čistoću, a Vašim rukama iznimnu njegu. Posebno odabrani sastojci s blagim mirisom savršeni su za kožu Vaših ruku.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml