Likvi

“Najbolje od kada brinemo o posuđu” slogan je koji najbolje opisuje liniju deterdženata za pranje posuđa Likvi. Odlikuju se izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom, a ugrađene mirisne kompozicije pokrivaju neugodan mirise te posao pranja posuđa čine ugodnijim. Cijela linija Likvi je biorazgradiva, nije testirana na životinjama, sadrži prirodne sastojke te neutralan pH. Ambalaža se može reciklirati.

Likvi Eco Active Nature

Likvi Eco Active Nature s koncentriranom formulom koja sadrži prirodne sirovine iz obnovljivih izvora, snažno odmašćuje posuđe, daje bogatu pjenu pri pranju, te osigurava izvrsne rezultate pranja.
Svi sastojci prizvoda su u potpunosti u skladu s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom Institutu .
Proizvod je dermatološki testiran te posebno nježan za kožu.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Ultra Fresh

Likvi Ultra Fresh iznimno je djelotvoran pri uklanjanju najtežih zaprljanja i masnoće s Vašeg posuđa, a glavne su mu odlike izvrsni rezultati pranja i osvježavajući miris limuna.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml; 1,35 L
Likvi Ultra Original

Likvi Ultra Original brzo će i s lakoćom ukloniti i najteža zaprljanja s posuđa, a glavne su mu odlike iznimni rezultati pranja i osvježavajući miris jabuke i limuna.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml; 1,35 L
Likvi Ultra Hygienic

Likvi Ultra Hygienic ima izuzetnu moć odmašćivanja osiguravajući čisto i sjajno posuđe. Uklanja neugodni miris sa spužvice za pranje te tijekom pranja posuđa prostor ispunjava svježim mirisom naranče.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml; 1,35 L
Likvi Ultra Lavanda i smilje

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponentama Likvi Ultra Lavanda i smilje uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe lavande i smilja, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Balsam Camomile

Likvi Balsam Camomile posebno je kreiran kako bi Vašem posuđu omogućio vrhunsku čistoću, a Vašim rukama iznimnu njegu. Posebno odabrani sastojci s blagim mirisom savršeni su za kožu Vaših ruku.

Pakiranje: 450 ml; 900 ml