Likvi Automat

Likvi Automat je linija proizvoda za strojno pranje posuđa koja osigurava blistavo čisto posuđe i nenadmašan sjaj.

LIKVI GEL ALL IN 1

Likvi gel all in 1 je multifunkcionalni deterdžent za strojno pranje posuđa koji daje besprijekornu čistoću i sjaj posuđa, a efikasan je i na kratkim programima pranja.
Enzimatski kompleks omogućuje temeljito uklanjanje masnih i škrobnih zaprljanja. Posebne ugrađene komponente efikasno štite staklo od korozije i perilicu od kamenca.
Rezultat je briljantna čistića i sjaj posuđa i čaša!

Pakiranje: 1,3 l
Likvi All in 1 Multipower Plus

Likvi All In 1 Multipower Plus tablete sadrže posebno koncipiranu Multipower Plus formulaciju  koja, u kombinaciji sa specijalnim  pojačivačem pranja - Powerboost Action,  osigurava briljantno čisto posuđe, prvenstveno čaše, pribor za jelo i ostalo posuđe. Tablete djelotvorno otapaju masnoću, otklanjaju mrlje od čaja, daju izuzetan sjaj posuđa i nehrđajućeg čelika.

Pakiranje: 15 kom, 42 kom, 60 kom i 100 kom
Likvi Automat sredstvo za ispiranje

Sredstvo za ispiranje osigurava briljantan sjaj posuđa. Neutralizira ostatke sredstva za pranje posuđa, a voda za ispiranje u trenu istječe s posuđa, pa je ono vrlo brzo potpuno suho. Upotrebljava se u kombinaciji s Likvi Automat deterdžentom i soli za regeneraciju perilice. Preporučuje se upotreba u slučaju vrlo tvrde vode (>21°dH).

Pakiranje: 500 ml
Likvi Automat sol

Likvi Automat sol održava perilicu odnosno uređaj za omekšavanje vode. Sol omogućuje aktivno vezanje vodenog kamenca u vodi za ispiranje te sprječava stvaranje naslaga vodenog kamenca i nastanak mrlja na posuđu. Osigurava optimalan učinak deterdženta i sredstva za ispiranje. Likvi Automat sol preporučuje se pri prvom punjenju perilice i u slučaju vrlo tvrde vode (>21°dH).

Pakiranje: 1,5 kg