Ornel

U liniji oplemenjivača rublja Ornel ugrađeno je znanje i nastojanje da Vašem rublju pružimo jedinstvenu mekoću i dugotrajan miris. Mirisne varijante pomno su odabrane kako bi zadovoljile i najzahtjevnije ukuse potrošača.

ORNEL 125 GODINA

U sklopu linije za 125 godina Saponije razvili smo Ornel koji ujedinjuje dragocjene sastojke za njegu rublja, a sadrži pažljivo odabrana prirodna mirisna ulja. Razigrana i vedra mirisna harmonija proljetno zelenih nota ruže, ljubičice i jasmina zaokružena fiksirajućim tonovima ambre, mošusa i sandalovine pružit će rublju raskošan miris i njegu.Savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju Vam mirisne dragocjenosti iz prirode, pružajući senzualno zadovoljstvo a rublju mekoću i dugotrajan miris.

ORNEL BY FAKS 50 GODINA

U oplemenjivač rublja  Ornel by Faks  micellar Formula ugrađen je miris parfema Molecule 01. Posebnost Molecule 01 je u tome što se sastoji od samo jedne komponente, koji je svojevrsna misteriozna aura koja se pojavljuje u valovima na koži; nestaje pa se opet pojavi nakon nekoliko sati. Baršunasto – puderastog,  drvenastog, suptilnog i pročišćenog mirisa, na ljude djeluje gotovo poput feromona, odnosno podsvjesno privlači. Jedinstveni sastav ovog parfema nove generacije predstavlja istinsku umjetnost kemije unutar bočice. Mirisni omekšivač rublja Ornel by Faks 50 godina obogaćen je koponentom koja omekšava rublje, olakšava glačanje, ima antistatičko djelovanje. Djeluje na vlakna odjeće - njeguje ih, zaglađuje i pruža mu  pravi anti-age učinak.

ORNEL FRENCH STYLE COLLECTION
Ornel est Très jolie, Ornel est À la mode, Ornel est Chic

Nadahnut savršenstvom parfema, Ornel French style otkriva neodoljivu raskoš i mekoću rublja. Svakim pokretom otkrivaju se očaravajuće mirisne note zavodljivog i nježnog dodira. Inkapsulirani miris u Ornelu oslobađa miris na rublju, a puni dojam se osjeća pri dodiru ili u kontaktu s tkaninom i produžava dugotrajni dojam svježine.Ornel est Très jolie, budite uvijek sa stavom.  Ornel est À la mode, zamislite da Vas ljudi prepoznaju zatvorenih očiju. Ornel est Chic, ostavite za sobom zavodljivi mirisni trag sofisticirane elegancije. Moderni i glamurozni, delikatno osmišljeni miris Ornel est Unique neka budi u Vama skrivenu jedinstvenost.

Ornel Calming, Violet i Babysoft

Mirisne kreacije Ornel oplemenjivača rublja nježne su i osvježavajuće, a Vašem rublju daju neodoljivu mirisnu mekoću. Ornel Calming oplemenit će Vaše rublje umirujućim notama Mediterana. S Ornel Violetom osjetit ćete svu toplinu biljnih i voćnih nota. Ornel Babysoft brine za nježnost i mekoću rublja svojim posebno formuliranim sastavom i toplim mirisom vanilije. Proizvod je dermatološki testiran.

Ornel Natural & Sensitive
Aloe Milk, Flower Nectar

Osjetljiva koža zahtijeva posebnu njegu i zato je važno da dodir odjeće na tijelu ne izaziva neugodan osjećaj i iritaciju.  Linija Ornel Natural & Sensitive pojavljuje se u dvije mirisne varijante, Ornel Flower Nectar i Ornel Aloe Milk, koje će osvojiti sva Vaša osjetila. Proizvodi su dermatološki testirani.

Ornel Elixir
Ornel Elixir Jasmine & Cotton, Chocolate & Vanilla

Elixir, koji je oduvijek poznat kao čarobna tekućina, nadahnuo nas je da kreiramo mirisnu kolekciju oplemenjivača Ornel Elixir. Jedinstvene formule novih oplemenjivača rublju daju dugotrajnu i neusporedivu mekoću kombiniranu s neodoljivim mirisima iz samog srca prirode. Uronite u svijet mirisa Ornel Elixir Jasmine & Cotton koji skriva svježinu proljetnih cvjetova. U srcu Ornel Elixir Magnolia & Sandal skrivaju se opojni tonovi magnolije, jasmina i ruže koji otvaraju i podižu duh, opuštaju i umiruju. Ornel Elixir Chocolate & Vanilla zavodi zanosnim notama vanilije s Madagaskara i cvjetno orijentalnim tonovima mošusa i ambre.

Ornel Lavanda i smilje

Jedinstvena formula Ornel oplemenjivača rublju daje dugotrajnu mekoću kombiniranu s neodoljivim mirisima iz samog srca prirode. Neodoljiv miris lavande i smilja djeluje blagotvorno i antidepresivno te nas smiruje, opušta i uklanja osjećaj napetosti i stresa kojem smo svi danas izloženi. Ako želite biti okruženi pozitivnim vibracijama isprobajte novu varijantu i uživajte u mirisu dobrog raspoloženja koji će vas pratiti cijeli dan.

Ornel Meksi

Ornel Meksi odlikuje se nježnim cvjetnim mirisom i ugodnom mekoćom tkanine.