Nila

Nila Ultimate Care

Nila Ultimate Care je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta u skladu  s najnovijim znanstvenim dostignućima.

NILA 125 godina

Strast za modom i lijepom odjećom zajednička je svima, a posebno  ženama. Međutim, fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu.U sklopu linije za 125 godina Saponije  razvili smo novu, sofisticiranu formulaciju Nile za obojeno rublje. Nova formulacija Nile  sadrži  sastojke  za zaštitu boja koji fiksiraju  boje na tkaninu i sprječavaju njihovo izbljeđivanje.  Ugrađeni sastojci omogućuju zadržavanje dugotrajne svježine  odjevnih predmeta od sintetike i mješavina.

NILA MICELLAR FORMULA

Formulacija nove Nile Micellar odgovara čak i najosjetljivijoj odjeći izrađenoj od modernih  osjetljivih vlakana, te vune i svile. Kao što se brinete o vašoj koži, i vaši omiljeni odjevni predmeti zahtijevaju odgovarajuću njegu. Zahvaljujući pomno izbalansiranim sastojcima Nila Micellar formula pružit će pravi  anti- age tretman za Vašu odjeću,  jer štiti i njeguje boje,  te obnavlja vlakna odjeće. U Nilu je ugrađen miris parfema Molecule No 1. kojeg će svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. Suptilan i rafiniran, u jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Nila Mixed Colors Ultimate Care

Tekući deterdžent za pranje osjetljivog obojenog rublja. Ultimativna njega obnavlja boje, sprječava skupljanje ili rastezanje. Sigurna je  za obojane tkanine i šarene tkanine s bijelom podlogom te će se pobrinuti da odjeća ostane živih boja, meka i očuvanog oblika.

Nila Black&Jeans Ultimate Care

Tekući deterdžent za osjetljivu crnu odjeću i jeans.

Pruža ultimativna njegu i zaštitu vlakana, obnavlja crnu i tamne boje, te sprječava skupljanje ili rastezanje tkanina. Jedinstvena  formula neće uzorkovati gubitak oblika ni oštećenje boja i vlakana jer sadrži blage sastojke za pranje i njegu

Nila Wool & Delicates

Blagi tekući deterdžent za pranje vune, svile i osjetljivog rublja.

Pomno izbalansirani sastojci štite posebno osjetljiva vlakna kao što su vuna, svila, saten, poliester i mješavine pamuka i sintetike te im daje mekoću. Sprječava izbljeđivanje, skupljanje i rastezanje osjetljive odjeće

Nila Baby

Blagi tekući detedžent za osjetljivo rublje i kožu.

Visokokvalitetna formula Nile Baby je  dermatološki testirana na institutu u Milanu. 
Formulacija je  obogaćena lanolinom –  sastojkom  koji se koristi u kozmetičke svrhe, s blagotvornim djelovanjem na kožu. Formulacija ne sadrži boje, a blag miris ne sadrži alergene. Nila Baby nježno održava osjetljive odjevne predmete, dokazano bez izazivanja iritacije osjetljive kože.

Nila Lifestyle

Stručnjaci Saponije prate razvoj tekstila i modne trendove jer njega rublja  postaje sve kompleksnija.  Nila  Lifestyle tekući je deterdžent za osjetljivo rublje, posebno formuliran da pruža vrhunsku njegu  i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta u skladu s najnovijim znanstvenim dostignućima. Sofisticirana kreacija mirisnih nota naglašava premium karakter proizvoda, a novi jedinstveni dizajn ambalaže  daje dojam  luksuza. Mirisna kreacija otvara se kristalnom svježinom limuna i mente te sočnim notama naranče i nektarine, dok srce osvaja neodoljivi cvjetni bouquet ruže, jasmina, durđice i hibiskusa, upotpunjen  baršunastom mekoćom i trajnosti mirisa mošusa, ambre i sandalovine.

Nila Mixed Colors

Nila Mixed Colors praškasti deterdžent namijenjen  je pranju obojenih finih tkanina  na 30,40 i 60 C°.

Djeluje na način da fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje, a odjeća će ostati dulje  kao nova.

Nila Wool & Delicates

Nila Wool & Delicates  praškasti je deterdžent namijenjen pranju vune, svile i finog rublja. Blaga formulacija  osigurava  njegu osjetljivih odjevnih predmeta, oni zadržavaju prvobitan oblik i mekoću, a boje i nakon čestih pranja ostaju nepromijenjene.