Nila - Created by Experts

Nila Created by Experts je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta u skladu  s najnovijim znanstvenim dostignućima.

NILA MY PINK LOVE

NILA My PINK LOVE je tekući deterdžent za osjetljivo rublje koji odjeći pruža jedinstven, očaravajući miris. Bogata formula idealna je za pranje osjetljive obojane odjeće, te pruža potpunu njegu boja i osjetljivih vlakana i tkanina. Rublje se intenzivno osvježava i zadržava dugotrajan, profinjen miris tijekom nošenja. Formula s 100 % organskim uljima je potpuno izbalansirana da svježina i miris budu dugotrajniji.

 

Pakiranje: 2,7L
NILA MY CUTE BABY

Tekući deterdžent za strojno i ručno pranje dječje odjeće i odjeće osoba s osjetljivom kožom na temp. 20-60°C.

Nila MY CUTE BABY nježno održava dječje osjetljive odjevne predmete, dokazano bez izazivanja iritacije osjetljive kože. Deterdžent je hipoalergeni, dermatološki testiran. Ne sadrži bojila ni alergene u mirisu. Zadovoljava posebne zahtjeve za pranje i njegu dječje odjeće, tako da oni zadržavaju svoj nježan i mekani osjećaj na osjetljivoj koži. Sadrži lanolin, kozmetički sastojak s blagotvornim djelovanjem na kožu.

Pakiranje: 900 ml; 2,7 L
NILA MY HAPPY COLORS

Tekući deterdžent za  strojno i ručno pranje obojane osjetljive  odjeće na temp. 20-60°C.

Odjeća intenzivnih boja  zahtijeva posebnu njegu. Nova NILA  MY HAPPY COLORS s posebno razvijenom  COLOR&FIBER intense repair  formulom za zaštitu  boja i vlakana odjeće čuva briljantne boje  odjeće, sprječava stvaranje mucica na tkaninama i  obnavlja i zaglađuje vlakna odjeće. Nila My Happy COLORS ima moderan, inspirirajući miris koji  pruža zaokružen dojam iznimne čistoće i kvalitetne njege.

Pakiranje: 900 ml; 2,7L ; 3,7 L
NILA MY SENSUAL BLACK

Tekući deterdžent za  strojno i ručno pranje crne i tamne osjetljive odjeće na temp. 20-60°C

Savršenu njegu  za svu crnu i tamnu odjeću te jeans pruža nova formula NILE  MY SENSUAL BLACK s posebno razvijenom  Black&Fiber intense repair formulom za zaštitu crne i tamnih  boja i vlakana odjeće. Nova  formula   obnavlja boje, sprječava stvaranje mucica na tkaninama,  te zaglađuje vlakna odjeće. NILA  MY  SENSUAL BLACK ima moderan, inspirirajući miris  koji osigurava dugotrajnu mirisnu svježinu.

Pakiranje: 900 ml ; 2,7L ; 3,7 L
NILA MY BEAUTIFUL DELICATES  

Tekući deterdžent za  strojno i ručno pranje obojane osjetljive  odjeće na temp. 20-60°C

NILA MY BEAUTIFUL DELICATES s Micelarnom formulom zadovoljava sve zahtjeve za njegu  iznimno osjetljivog rublja, jer sadrži enzime koji ne oštećuju osjetljiva vlakna poput vune i svile. Osigurava čistoću, uz  pažljivu i blagu njegu različitih vrsta odjeće izrađene iz osjetljivih vlakana.  Štiti i njeguje boje, čuva oblik i elastičnost odjevnih predmeta tako da će dugo ostati kao novi. Profinjen miris bez alergena osigurava ugodnu svježinu odjeće.

Pakiranje: 2,7 L