Faks helizim

Faks helizim univerzalni je deterdžent koji zahvaljujući stalnim inovacijama osigurava izuzetnu snagu pranja i osebujnost mirisa. Faks helizim omiljeni je deterdžent generacijama kućanica, što je potvrda njegove izuzetne učinkovitosti.

Faks helizim Eco Active Nature

Faks helizim Eco active Nature praškasti deteržent i gel su univerzalni deterdženti iznimne snage pranja koji osigurava dubinsku čistoću rublja, a u isto vrijeme njeguju odjeću. Preporučujemo ih za sve osobe s osjetljivom kožom koji su osjetljivi i na mirise, jer ne sadrže mirise, a time ni alergene iz mirisa. Dermatološki  su testirani, nisu testirani na životinjama, ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla - Vegan friendly, a ambalaža se može reciklirati. Deterdženti su iznimno djelotvorni na nižim temperaturama pranja već od 20°C, pa omogućuju štednju energije.

Eco Active Nature deterdžente preporučujemo svima koji su skloni alergijama, odnosno svima koji žele živjeti zdravo, u skladu s prirodom koja nas okružuje.  

FAKS HELIZIM MICELLAR FORMULA

Povodom 50. rođendana Faks helizima  razvijena je nova, inovativna  formula deterdženta za strojno pranje rublja,Faks helizim Micellar formula. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji micele prodiru duboko u vlakna odjeće, snažno odstranjuju i najteže mrlje te osiguravaju dubinsku čistoću rublja već na nižim temperaturama pranja i poput magneta  privlače nečistoće. Ova tehnologija predstavlja pravu inovaciju u pranju i njezi rublja, djelujući dubinski, nježno i besprijekorno, čime odjeća postaje izuzetno čista, meka i njegovana.U Faks helizim ugrađen je miris parfema Molecule No 1., miris kojeg svatko doživljava na poseban način, jer  ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. U jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Faks helizim Premium Formula

Novi Faks helizim Premium Formula je univerzalni  deterdžent  vrhunske  kvalitete  inoviran u skladu  sa  najnovijim saznanjima  na području pranja rublja.  Nova kompaktirana  formulacija s snagom  multienzima,  u sinergiji s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja, prodire duboko u vlakna  i osigurava  dubinsku  čistoću rublja. Posebno je  djelotvorna na niskim temperaturama pranja, već od 20°C, osigurava  briljantnu čistoću,  te štedi energiju.  Za svježu i mirisnu odjeću, udobnu za nošenje,  meko i mirisno posteljno rublje i ručnike -  Faks helizim  Premium Formula.

Faks helizim Lavanda i smilje

Faks helizim Lavanda i smilje je univerzalni deterdžent za strojno pranje rublja koji uz besprijekornu  čistoću rublja pruža neponovljiv mirisni doživljaj. Nova  Premium  formula Faks helizima Lavanda i smilje s jedinstvenom snagom multienzima   izuzetno je djelotvorna  te  osigurava izvrsne rezultate pranja osobito na niskim temperaturama pranja.  Mediteransko sunce i škrta zemlja pružaju nam neprocjenjivo bogatstvo bilja čiji  su mirisi omiljeni od davnina. Lavanda, kraljica Mediterana  i smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke.

Faks helizim Pure Energy Natural & Sensitive

Naša preporuka za djecu i sve osobe s osjetljivom kožom je novi Faks helizim Natural & Sensitive. Naši su stručnjaci razvili posebno blagu formulu deterdženta s pomno izbalansiranim sastojcima koja smanjuje rizik od alergijske reakcije kože, što je potvrđeno i dermatološkim testiranjem na Institutu za dermatološko ispitivanje – ISPE S.r.l. Milano. Deterdžent ne sadrži boje. Uz briljantnu čistoću rublja osigurava iznimno ugodan osjećaj na koži. Blag i ugodan miris bez alergena upotpunjuje osjećaj ugode prilikom nošenja odjevnih predmeta.

FAKS GEL MICELLAR FORMULA

Novi Faks helizim gel micellar formula namijenjen je pranju  bijelog i obojenog rublja , osiguravajući izvanredne rezultate pranja, vrhunsku kvalitetu i njegu rublja. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji micele prodiru duboko u vlakna odjeće, snažno odstranjuju i najteže mrlje te osiguravaju dubinsku čistoću rublja već na nižim temperaturama pranja od 20°C i poput magneta  privlače nečistoće. U Faks helizim gel je ugrađen miris parfema Molecule No 1., kojeg će svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. U jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Faks helizim Concentrated gel

Novi Faks helizim koncentrirani gelovi namijenjeni su pranju svih vrsta odjeće na temperaturama od 20° C do  90° C. Osiguravaju izvanredne rezultate pranja, vrhunsku kvalitetu i njegu rublja. Zahvaljujući koncentriranoj snazi pranja i forumlaciji sa 7 enzima, prodiru duboko u vlakna odjeće, snažno odstranjuju i najteže mrlje te osiguravaju dubinsku čistoću rublja već na nižim temperaturama pranja od 20° C. Specijalni sastojci za zaštitu boja osiguravaju briljantne boje, a zahvaljujući pranju na nižim temperaturama, odjevni predmeti dulje će ostati kao novi. Novi Faks helizim Koncentrirani gelovi podarit će Vašem rublju užitak dugotrajne  mirisne svježine.

Faks helizim gel Lavanda i smilje

Faks helizim COLOR gel Lavanda i smilje je snažan tekući gel za pranje obojenih tkanina. Iznimno učinkovita formula, zahvaljujući snazi multienzima 7in1 djelotvorno odstranjuje mrlje već pri niskim temperaturama od 20°C . Osigurava besprijekornu čistoću rublja i neponovljiv mirisni doživljaj.  Mediteransko sunce i  škrta zemlja pružaju nam neprocjenjivo bogatstvo bilja čiji  su mirisi omiljeni od davnina. Lavanda, kraljica Mediterana  i smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke.

Faks helizim Baby&sensitive gel

Faks helizim Baby & sensitive ima posebno blagu formulaciju te je posebno nježan za bebinu kožu ali i za osjetljivu kožu odraslih osoba. Dermatološki je testiran i potvrđeno je da ne izaziva iritacije i alergijske reakcije kod osoba s osjetljivom ili oštećenom kožom. Ne sadrži bojila ni alergene iz mirisa.

FAKS HELIZIM KAPSULE MICELLAR FORMULA

Kapsule tekućeg deterdženta Faks helizim Micellar formula namijenjene su za pranje bijelog i obojenog rublja od pamuka, sintetike i mješavina na temp. 20-90˚C.Micele tenzida sastavni su dio tekućeg deterdženta u obliku kapsula te djeluju na način da dubinski uklanjaju masnoće i nečistoće s rublja. Nova Micellar formula deterdženta brzo i djelotvorno  uklanja nečistoće, a  ujedno je blaga za rublje. Ugrađeni specijalni dodaci štite boje i njeguju vlakna odjeće, te osiguravaju iznimnu mekoću rublja.

Faks helizim kapsule White&Color

Faks helizim White&Color kapsule za pranje bijelog i obojenog rublja  s snagom multienzima djelotvorno osiguravaju dubinsku čistoću i blistavu bjelinu rublja. Kapsule se odmah  u potpunosti otapaju,  prodiru duboko u vlakna i snažno odstranjuju zaprljanja.  Zbog jedinstvene tehnologije Faks helizim kapsula White&Color  s  snagom multienzima samo je jedna kapsula dovoljna za  besprijekorno čisto rublje. Deterdžent njeguje vlakna odjeće, te osigurava iznimnu mekoću rublja, a zasigurno će vas oduševiti dugotrajna mirisna svježina. 

Pakiranje: 28 kom
Faks helizim kapsule Color

Jedinstvena tehnologija Faks helizim kapsula Color  s  snagom multienzima  osigurava dubinsku čistoću rublja već pri niskim temperaturama pranja rublja. Faks helizim Color kapsule  za pranje obojenog rublja učinkovito čiste i istovremeno štite boje odjeće  jer sadrže specijalne dodatke za zaštitu boja, što je prednost modernih deterdženata za pranje rublja. Njeguju vlakna odjeće, te osiguravaju iznimnu mekoću rublja , a zasigurno će vas oduševiti dugotrajna mirisna svježina.

Pakiranje: 28 kom
Faks helizim kapsule Lavanda i smilje

Faks helizim Color kapsule Lavanda i smilje namijenjene su za  za pranje obojenog rublja. Lavanda – kraljica Mediterana i  smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke. Jedinstvena tehnologija Faks helizim kapsula  s  snagom multienzima  osigurava dubinsku čistoću rublja već pri niskim temperaturama pranja rublja. Faks helizim Color kapsule prodiru duboko u vlakna i snažno odstranjuju zaprljanja. Sadrže specijalne dodatke za zaštitu boja, njeguju vlakna odjeće, te osiguravaju iznimnu mekoću rublja.

Pakiranje: 14 kom
Faks helizim kapsule Natural&Sensitive

Kapsule tekućeg deterdženta Faks helizim Natural & Sensitive namijenjene su za pranje bijelog i obojenog rublja osoba s osjetljivom kožom. Imaju savršeno izbalansiranu formulu koja osigurava iznimnu snagu odstranjivanja mrlja, a  blag  učinak na kožu. Deterdžent ne  sadrži boje, a profinjeni, blagi  miris je posebno prilagođen  za osjetljivu kožu, te ne sadrži alergene. Dermatološki su testirane. Zbog blage formule pružaju  iznimnu  mekoću i čistoću, a  odjeća je ugodna za nošenje. Kapsule preporučujemo za pranje odjeće beba, djece, odraslih s osjetljivom kožom, a također se mogu koristiti i za pranje dječjih igračaka izrađenih od tkanine.

 

Pakiranje: 14 kom