Faks helizim

Faks helizim univerzalni je deterdžent koji zahvaljujući stalnim inovacijama osigurava izuzetnu snagu pranja i osebujnost mirisa. Faks helizim omiljeni je deterdžent generacijama kućanica, što je potvrda njegove izuzetne učinkovitosti.

Faks helizim 55 godina Radiance

U formulaciju jubilarnog Faks helizima 55 godina Radiance stručnjaci Saponije su ugradili enzim nove generacije koji kvalitetu pranja rublja diže na novi nivo. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, prodire duboko u vlakna, dubinski razgrađuje zaprljanja s rublja pa čak i nevidljive nečistoće koje mogu uzrokovati neugodne mirise. Na taj način se postiže higijenska dubinska čistoća i blistava bjelina rublja.
Patentirana tehnologija svježine intenzivno djeluje protiv neugodnih mirisa. Snažan i svjež miris proljetnog cvijeća osvježava rublje i održava ugodnu dugotrajnu svježinu tijekom nošenja.
Deterdžent je iznimno djelotvoran na nižim temperaturama i kratkim ciklusima pranja te omogućuje štednju energije.

FAKS HELIZIM AQUAMARINE I SUPERAKTIV SMART CLEAN

Stručnjaci Saponije su kreirali suvremenu formulu Faks helizima Smart Clean nastojeći ispuniti očekivanja potrošača da proizvodi koje koriste za pranje odjeće osiguraju viši stupanj čistoće i higijene, uz smanjen utjecaj na okoliš. Pametni sistem pranja (Smart Clean) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje. Snažna formula protiv dubinskih mrlja djelotvorna je na nižim temperaturama pranja te štedi energiju. Odjeća ostaje blistava, mirisna, svježa i kao nova sa svakim pranjem, pranje za pranjem.

FAKS HELIZIM LAVANDA I SMILJE SMART CLEAN

Faks Lavanda i Smilje s novom, suvremenom formulom Smart Clean osigurava viši stupanj čistoće i higijene, uz smanjen utjecaj na okoliš. Pametni sistem pranja (Smart Clean) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje. Snažna formula protiv dubinskih mrlja djelotvorna je na nižim temperaturama pranja, te štedi energiju. Odjeća ostaje blistava i kao nova sa svakim pranjem. Neodoljiva mirisna kombinacija Lavande i Smilja osigurava osebujnu mirisnu svježinu rublja.

FAKS HELIZIM MICELLAR FORMULA SMART CLEAN

 

Nova Smart Clean Micellar formula osigurava izvrsne rezultate pranja zahvaljujući kombinaciji pametnog pranja i micelarne tehnologije. Micele prodiru duboko u vlakna odjeće, snažno odstranjuju i najteže mrlje te osiguravaju dubinsku čistoću rublja već na nižim temperaturama pranja i poput magneta privlače nečistoće. Kako proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, smanjite temperaturu pranja i s Faksom ćete doprinijeti zaštiti okoliša. U Faks helizim ugrađen je miris parfema Molecule No 1., miris kojeg svatko doživljava na poseban način, jer ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će drugačije. U jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Faks helizim Baby & Sensitive Smart Clean

Naša preporuka za djecu i sve osobe s osjetljivom kožom je novi Faks helizim Baby & Sensitive Smart Clean s Aloe Verom. Naši su stručnjaci razvili posebno blagu formulu deterdženta s pomno izbalansiranim sastojcima koja smanjuje rizik od alergijske reakcije kože, što je potvrđeno i dermatološkim testiranjem na Institutu za dermatološko ispitivanje – ISPE S.r.l. Milano. Deterdžent je hipoalergen i ne sadrži boje. Uz briljantnu čistoću rublja osigurava iznimno ugodan osjećaj na koži. Blag i ugodan miris bez alergena upotpunjuje osjećaj ugode prilikom nošenja odjevnih predmeta.

Faks helizim gel 55 godina Radiance

Faks helizim gel 55 godina Radiance osigurava higijensku dubinsku čistoća i blistavu bjelinu rublja već na nižim temperaturama i u kratkim ciklusima pranja zahvaljujući ugrađenom enzimu nove generacije. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, prodire duboko u vlakna i dubinski razgrađuje zaprljanja s rublja pa čak i nevidljive nečistoće koje mogu uzrokovati neugodne mirise. Specijalni sastojci ugrađeni u formulaciju obnavljaju boje i održavaju njihovu svježinu. Njeguju vlakna odjeće pranje za pranjem, tako da duže ostaje kao nova.
Patentirana tehnologija svježine intenzivno djeluje protiv neugodnih mirisa. Snažan i svjež miris proljetnog cvijeća osvježava rublje i održava ugodnu dugotrajnu svježinu tijekom nošenja.

FAKS HELIZIM GEL SMART CLEAN

Saponia nastoji svojim potrošačima pružiti održiva rješenja koja će im olakšati život i osigurati besprijekornu čistoću rublja. Nova Smart Clean formula Faks helizim gela omogućuje kvalitetno pranje, čak i u brzim ciklusima pranja i kod pranja na niskim temperaturama. Djelotvorno odstranjuje mrlje, a ugrađeni visoko kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, te će dulje ona ostati kao nova. Osigurava neutralizaciju neugodnih mirisa i daje odjeći dugotrajan osjećaj svježine.
Kako proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, smanjite temperaturu pranja i s Faksom ćete doprinijeti zaštiti okoliša. Smanjenje udjela ambalaže također utječe na okolišni otisak. Zato smo promijenili zatvarač i smanjili težinu ambalaže.

FAKS HELIZIM GEL MICELLAR FORMULA SMART CLEAN

Nova Smart Clean Micellar formula osigurava izvrsne rezultate pranja, vrhunsku kvalitetnu njegu rublja kod pranja na niskim temperaturama. Djelotvorno odstranjuje mrlje, a ugrađeni visoko kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, te će ona dulje ostati kao nova. Profinjen miris pružit će užitak dugotrajne mirisne svježine. Kako proces pranja ima utjecaj na okoliš kroz emisiju CO2, smanjite temperaturu pranja i s Faksom ćete doprinijeti zaštiti okoliša.
Smanjenje udjela ambalaže također utječe na okolišni otisak. Zato smo promijenili zatvarač i smanjili težinu ambalaže.

Faks helizim Baby&sensitive gel

Faks helizim Baby & sensitive ima posebno blagu formulaciju te je posebno nježan za bebinu kožu ali i za osjetljivu kožu odraslih osoba. Dermatološki je testiran i potvrđeno je da ne izaziva iritacije i alergijske reakcije kod osoba s osjetljivom ili oštećenom kožom. Ne sadrži bojila ni alergene iz mirisa.

Faks helizim kapsule 55 godina Radiance

Nove Faks helizim kapsule 55 godina Radiance 3in1 s pojačanom snagom pranja odstranjuju mrlje duboko u vlaknima i osiguravaju higijensku čistoću. Nova formula obogaćena specijalnim dodacima sadrže visoko kvalitetne sastojke koji djeluju u pojedinim fazama procesa pranja i čuvaju boje.
Osiguravaju potpunu zaštitu boja i njeguju vlakna odjeće, tako da će odjeća dugo ostati kao nova.
Iznimna djelotvornost već pri niskim temperaturama pranja od 20˚ C .Pogodne su za skraćene programe pranja, pa štede vodu i energiju. Nova formula aktivno djeluje protiv neugodnih mirisa. Rublju produžuju osjećaj svježine bez obzira na naše dnevne aktivnosti.
Aktivno djeluje protiv neugodnih mirisa i eliminira ih - rublju produžuju osjećaj svježine bez obzira na dnevne aktivnosti.

Faks helizim kapusle Shù Shù

Faks helizim Shù Shù white&color kapsule za pranje bijelog i obojenog rublja s pojačanom snagom pranja odstranjuju mrlje duboko u vlaknima. Djelotvorne su već na niskim temperaturama, te štede energiju. Nova formula obogaćena je specijalnim dodacima koji osiguravaju potpunu zaštitu boja i njeguju vlakna odjeće, tako da će odjeća dugo ostati kao nova. Kapsule se odmah u potpunosti otapaju. Zbog jedinstvene tehnologije pranja Faks helizim kapsula White&Color Shù Shù samo je jedna kapsula dovoljna za besprijekorno čisto rublje. Miris kapsula Faks helizim Shù Shù kreiran je prema notama parfema Shù Shù koje je odabrala pjevačica i voditeljica Maja Šuput a utjelovljenje je luksuza i ekskluzivnosti. Lagano agrumenasto slatkasto cvjetna kompozicija deterdženta odiše čistoćom i miriše na ljubav

FAKS HELIZIM KAPSULE MICELLAR FORMULA SMART CLEAN

Nove 3 in1 kapsule tekućeg deterdženta Faks helizim Micellar formula Smart Clean namijenjene su za pranje bijelog i obojenog rublja od pamuka, sintetike i mješavina na temp. 20-90˚C. Micele tenzida sastavni su dio tekućeg deterdženta u obliku kapsula te djeluju na način da dubinski uklanjaju masnoće i nečistoće s rublja. Nova Smart Clean formula deterdženta brzo i djelotvorno uklanja nečistoće, a ujedno je blaga za rublje. Ugrađeni specijalni dodaci štite boje i njeguju vlakna odjeće, te osiguravaju iznimnu mekoću rublja.

Faks helizim kapsule White&Color SMART CLEAN

Faks helizim White&Color SMART CLEAN 3in1 kapsule za pranje bijelog i obojenog rublja omogućuju kvalitetno pranje, čak i u brzim ciklusima pranja i kod pranja na niskim temperaturama. Kapsule se odmah u potpunosti otapaju, prodiru duboko u vlakna i snažno odstranjuju zaprljanja. Zbog jedinstvene tehnologije Faks helizim kapsula White&Color Smart Clean samo je jedna kapsula dovoljna za besprijekorno čisto rublje. Osiguravaju neutralizaciju neugodnih mirisa i daju odjeći dugotrajan osjećaj svježine.

Faks helizim kapsule Lavanda i smilje SMART CLEAN

Faks helizim Color 3in1 kapsule Lavanda i smilje SMART CLEAN namijenjene su za pranje obojenog rublja. Lavanda – kraljica Mediterana i  smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke. Pametni sistem pranja (Smart Clean) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje. Snažna formula protiv dubinskih mrlja djelotvorna je na nižim temperaturama pranja, te štedi energiju. Djelotvorno odstranjuje mrlje, a ugrađeni visoko kvalitetni sastojci čuvaju vlakna i boje odjeće, te će ona dulje ostati kao nova. 

Faks helizim kapsule Baby&Sensitive Smart Clean

Kapsule 3in1 tekućeg deterdženta Faks helizim Baby & Sensitive namijenjene su za pranje bijelog i obojenog rublja osoba s osjetljivom kožom. Imaju savršeno izbalansiranu formulu koja osigurava iznimnu snagu odstranjivanja mrlja, a  blag učinak na kožu. Deterdžent ne sadrži boje, a profinjeni, blagi miris je posebno prilagođen za osjetljivu kožu, te ne sadrži alergene. Dermatološki su testirane. Zbog blage formule pružaju  iznimnu mekoću i čistoću, a  odjeća je ugodna za nošenje. Kapsule preporučujemo za pranje odjeće beba, djece, odraslih s osjetljivom kožom, a također se mogu koristiti i za pranje dječjih igračaka izrađenih od tkanine.