Bis mirisni osvježivači

BIS mirisni osvježivači namijenjeni su za osvježavanje prostora, neutraliziranje neugodnih mirisa te za dodatno parfumiranje rublja, dok je Bis by Ornel Golden Dream Exclusive namijenjen samo za osvježavanje prostora.

Bis Hello Sunshine
Osvježivač prostora, rublja i automobila

Uživajte u mirisu i ljepoti sunčanog dana uz osvježavajući i poletan miris proljeća koji vam donosi svaka kapljica Bis Hello Sunshine. U njemu se spaja egzotična voćno cvjetna kombinacija s vršnim notama breskve i slatke naranče u kombinaciji s raskošnim cvjetnim bouquetom ruže, sambac jasmina i cvijeta trešnje na toploj kremastoj osnovi plemenite sandalovine i mošusa.
Bis Hello Sunshine osim za osvježavanje prostora, preporučujemo i za osvježavanje unutrašnjosti automobila te rublja.

Pakiranje: 400 ml
BIS PURE LEMON

Zeleno agrumaste note limuna, grejpa i borovih iglica u neodoljivoj kombinaciji cvjetno drvenasto mošusnih nota, ostavljaju osjećaj svježine i čistoće u prostoru. Bis Pure Lemon, osim za osvježavanje prostora,  preporučamo i za osvježavanje unutrašnjosti  automobila te rublja. Miris sadrži prirodna eterična ulja svježeg limuna.

Pakiranje: 400 ml
Bis Floral

Ugodan miris utječe na naše raspoloženje, može nas opustiti, iznenaditi, razveseliti, podsjetiti na neke davno zaboravljene uspomene. Nadahnuti mirisima stvorili smo BIS liniju osvježivača prostora i rublja. Dopustite da vas Floral odvede u jedan sasvim novi nezaboravni mirisni svijet. Namijenjen je za osvježavanje prostora, neutraliziranje neugodnih mirisa te za dodatno parfimiranje rublja.

Pakiranje: 400 ml
Bis Freshness by Ornel Calming

Inspiraciju za novi mirisni osvježivač prostora i rublja pronašli smo u Ornel Calmingu,  jednom od najomiljenijih mirisnih varijanti oplemenjivača. Prepustite se dugotrajnim raskošnim mirisnim notama i od Vašeg doma stvorite najugodnije mjesto za boravak. Bis Freshness by Ornel Calming pogodan je za osvježavanje prostora, neutraliziranje neugodnih mirisa te za dodatno parfimiranje rublja.

Pakiranje: 400 ml
Bis by Ornel Golden Dream

Opojne note cvijeta naranče i jasmina orošenih sočnim sokom nektarine učiniti će vaš životni prostor čarobnim, a uz mirisne esencije mošusa, ambre i sandalovine taj osjećaj će potrajati kroz cijeli dan i noć.

Pakiranje: 400 ml