Kalodont paste za zube

Nove, moderne formulacije Kalodont pasti za zube pružaju djelotvornu zaštitu zuba i usne šupljine. Kalodont paste pružaju cjelovitu zaštitu zubi, izbjeljivanje i svježinu te štite od karijesa i plaqua.

Kalodont Cool&White Strawberry Fresh, Lemon Fresh i Watermelon Fresh
Paste sa svježim voćnim okusima jagode, limuna i lubenice i osvježavajućom mentom

Kalodont Cool&White paste za zube sadrže perlice aktivnog ugljena za prirodni detox usne šupljine i vitamin C. Aktivni ugljen uklanja mrlje sa zube bez poliranja, sprječava nastanak karijesa i ističe prirodnu bjelinu zuba dok vitamin C sa svojim antioksidativnim djelovanjem održava zdravlje desni.

Svježa aroma jagode, limuna ili lubenice u kombinaciji sa mentom dugotrajno osvježava dah i sprječava loš zadah.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Clean Beauty Zeolite
Pasta s prirodnim zeolitom

Zeolit veže na sebe bakterije, viruse i čestice teških metala, nikotina, alkohola te uspješno odstranjuje plaque. Sprječava nastanak karijesa i lošeg daha te održava zube i zubno meso zdravim. Zeoliti su spojevi koji nastaju prirodnim putem i djeluju na ravnotežu pH vrijednosti organizma. Ova pasta nježno čisti, snažno štiti i osvježava dah.
Pasta sadrži sastojke 100 % prirodnog podrijetla, iz obnovljivih izvora. Sastojci su biorazgradivi.
Pasta je bez fluora, SLS-a, parabena, glutena, mikroplastike.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Clean Beauty Pink Clay 
Pasta s ružičastom glinom

Pasta za zube  Kalodont Clean Beauty Pink Clay sadrži 100% prirodnu ružičastu glinu koja potiče regeneraciju i otpornost sluznice te se preporučuje za osjetljive zube i desni. Ružičasta glina zaslužna je za prirodni detox usne šupljine, a ima antibakterijsko djelovanje.
Pasta sadrži sastojke 100 % prirodnog podrijetla, iz obnovljivih izvora.
Sastojci su biorazgradivi. Bez SLS-a, parabena, glutena, mikroplastike.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Clean Beauty Coconut White
Pasta za zube s ekstraktima kokosa i čajevca

Ekstrakt čajevca ima antibakterijsko djelovanje. Sastojak je 99,55% prirodnog podrijetla.
Čajevac se od davnina koristio zbog svojih antivirusnih, antibakterijskih i antifungalnih svojstava pa se često popularno naziva “lijekom u bočici”. Ekstrakt kokosa vraća prirodnu bjelinu zuba. Sastojak 100 % prirodnog podrijetla.
Bogat vrijednim mineralima, kokos pruža cjelodnevnu zaštitu i štiti zubnu caklinu, jača desni te održava dah svježim, a usnu šupljinu čistom.
Pasta sadrži sastojke 100 % prirodnog podrijetla, iz obnovljivih izvora.
Sastojci su biorazgradivi. Pasta je bez fluora, SLS-a, parabena, glutena, mikroplastike.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Clean Beauty Cannabis White
Pasta za zube s ekstraktima konoplje i kokosa

Ekstrakt konoplje ima antioksidativna i umirujuća svojstva. Sastojak je 100 % prirodnog podrijetla.
Konopljino je ulje zbog svojih protuupalnih i antioksidativnih svojstava odlično za detoksifikaciju i čišćenje te smirivanje upalnih procesa.
Ekstrakt kokosa vraća prirodnu bjelinu zuba. Sastojak 100 % prirodnog podrijetla.
Bogat vrijednim mineralima, kokos pruža cjelodnevnu zaštitu i štiti zubnu caklinu , jača desni te održava dah svježim, a usnu šupljinu čistom.
Pasta sadrži sastojke 100 % prirodnog podrijetla, iz obnovljivih izvora.
Sastojci su biorazgradivi. Pasta je bez fluora, SLS-a, parabena, glutena, mikroplastike.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont White & Go

Kalodont White&GO pasta za zube s formulom za bijeljenje zuba! Aktivni sastojci uklanjaju mrlje i nečistoće sa zuba a sjajne čestice osmijehu pružaju očaravajući sjaj. Kalodont White&GO učinkovito uklanja zubne naslage i obojenost zuba te zubima vraća prirodnu bjelinu već nakon prvog pranja. Neutralizira kiseline u usnoj šupljini. Dugotrajno osvježava dah.

Pakiranje: 125 ml
Kalodont Microgranule

Prozirna gel pasta s mikrogranulama stvara bogatu pjenu  koja prodire do teško dostupnih mjesta  i pruža trostruko djelovanje:  jača zube i štiti od karijesa, mikrogranule temeljito i učinkovito čiste i poliraju zube  te snažno osvježava dah. Obogaćena  je uljem mente i mentolom.

Pakiranje: 50 ml, 75 ml, 125 ml
Kalodont Whitening

Kalodont Whitening je bijela, sjajna, kremasta pasta za zube koja sadrži sitna bijela mikrozrnca koja čiste i poliraju zube te ih čini glatkima  i bijelima.  Redovnim korištenjem vraća zubima prirodnu bjelinu,  jača zubnu caklinu i pruža pouzdanu zaštitu protiv karijesa.

Aroma: Optacool® - omogućuje 4 puta duže djelovanje arome u odnosu na prethodnu varijantu Kalodonta Whitening.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Herbal

Kalodont Herbal pasta za zube pruža prirodnu zaštitu cijele usne šupljine. Formulacija je obogaćena sa šest ljekovitih biljaka koje imaju brojne blagotvorne učinke na zube i usnu šupljinu – zaustavlja krvarenja i pomaže kod oštećenja, opeklina i upala, dezinficira i učvršćuje zubno meso, djeluje protuupalno i antibakterijski, ima antivirusno i umirujuće djelovanje te osvježava dah.

Pakiranje: 75 ml, 125 ml
Kalodont Extra Clean

Kalodont Extra Clean pasta za zube uklanja mrlje sa zuba i sprječava nastajanje zubnog kamenca, a kalcijev fosfat dodatno štiti zubnu caklinu od karijesa. Kalodont Extra Clean formula za zdrave i jake zube i dugotrajno svjež dah.

Aroma: Optaburst® - omogućuje 4 puta duže djelovanje arome u odnosu na prethodnu varijantu Kalodonta Extra Clean.

 

 

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Strong Mint i Ultra Fresh

Gel formulacije Fresh Strong Mint i Ultra Fresh izravno štite od karijesa i efikasno uklanjaju  plaque te pružaju  dugotrajnu svježinu i čistoću.

 

Pakiranje: 125 ml
Kalodont Junior

Kalodont Junior  pasta za zube namijenjena je djeci  iznad 6 godina. Kalodont Junior pruža pouzdanu zaštitu od karijesa i povoljno utječe na zdravlje desni. Formulacija je obogaćena aktivnim sastojkom pantenolom koji ima vitaminsko djelovanje. Pasta je u potpunosti prilagođena djeci, stoga je bez šećera, bez konzervansa i pH neutralna.