Kalodont paste za zube

Nove, moderne formulacije Kalodont pasti za zube pružaju djelotvornu zaštitu zuba i usne šupljine. Kalodont paste pružaju cjelovitu zaštitu zubi, izbjeljivanje i svježinu te štite od karijesa i plaqua.

Kalodont Whitening Active Black

Kalodont Whitening Active Black sadrži prirodni sastojak, aktivni ugljen,  koji uklanja mrlje bez poliranja i ribanja, sprječava nastanak karijesa, održava zube i zubno meso zdravima. Neutralizira loš zadah te uspješno odstranjuje plaque. Uz aktivni ugljen nalazi se i sastojak dikalcijev fosfat koji remineralizira zubnu caklinu te uklanja mrlje s površine cakline. Bez parabena, šećera, glutena i SLS-a.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Whitening Smile and Glow

Kalodont Whitening Smile and Glow pasta sadrži sjajne čestice Timiron koje naglašavaju sjaj zuba. Gel formula pruža djelotvorno izbjeljivanje, a istovremeno je nježna za zubnu caklinu, niske abrazije. Pasta pruža dugotrajnu svježinu te redovitim korištenjem jamči zdrave i blistavo bijele zube. Sadrži sastojak Pentanatrijev trifosfat koji onemogućuje stvaranje i taloženje kamenca na zubima. Bez parabena, šećera i glutena.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Whitening Trendy white

Kalodont Whitening Trendy white najnaprednija Kalodont formula za bijeljenje zuba! Aktivni sastojci uklanjaju mrlje i nečistoće sa zuba a sjajne čestice timiron osmijehu pružaju očaravajući sjaj. Dugotrajno osvježava dah. Uklanja obojenja sa zuba, neutralizira kiseline u usnoj šupljini te uklanja plaque sa zuba. Sadrži sastojak Pentanatrijev trifosfat koji onemogućuje stvaranje i taloženje kamenca na zubima. Bez parabena, šećera i glutena.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Whitening Beauty smile

Kalodont Whitening Beauty smile pasta je obogaćena aktivnim sastojkom – hydroxyapatit koji remineralizira i pomlađuje zubnu caklinu, poboljšava bjelinu i sjaj te povećava otpornost na naslage i mrlje. Rezultat: biserno sjajni zubi. Osim toga ova pasta štiti desne, štiti zube od karijesa te dugotrajno osvježava dah. Bez parabena, šećera i glutena.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Microgranule

Prozirna gel pasta s mikrogranulama stvara bogatu pjenu  koja prodire do teško dostupnih mjesta  i pruža trostruko djelovanje:  jača zube i štiti od karijesa, mikrogranule temeljito i učinkovito čiste i poliraju zube  te snažno osvježava dah. Obogaćena  je uljem mente i mentolom.

Pakiranje: 50 ml, 75 ml, 125 ml
Kalodont Whitening

Kalodont Whitening je bijela, sjajna, kremasta pasta za zube koja sadrži sitna bijela mikrozrnca koja čiste i poliraju zube te ih čini glatkima  i bijelima.  Redovnim korištenjem vraća zubima prirodnu bjelinu,  jača zubnu caklinu i pruža pouzdanu zaštitu protiv karijesa.

Aroma: Optacool® - omogućuje 4 puta duže djelovanje arome u odnosu na prethodnu varijantu Kalodonta Whitening.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Herbal

Kalodont Herbal pasta za zube pruža prirodnu zaštitu cijele usne šupljine. Formulacija je obogaćena sa šest ljekovitih biljaka koje imaju brojne blagotvorne učinke na zube i usnu šupljinu – zaustavlja krvarenja i pomaže kod oštećenja, opeklina i upala, dezinficira i učvršćuje zubno meso, djeluje protuupalno i antibakterijski, ima antivirusno i umirujuće djelovanje te osvježava dah.

Pakiranje: 75 ml, 125 ml
Kalodont Extra Clean

Kalodont Extra Clean pasta za zube uklanja mrlje sa zuba i sprječava nastajanje zubnog kamenca, a kalcijev fosfat dodatno štiti zubnu caklinu od karijesa. Kalodont Extra Clean formula za zdrave i jake zube i dugotrajno svjež dah.

Aroma: Optaburst® - omogućuje 4 puta duže djelovanje arome u odnosu na prethodnu varijantu Kalodonta Extra Clean.

 

 

Pakiranje: 75 ml
Kalodont White & Shine

Kalodont White & Shine pasta za zube ima jedinstvenu pH neutralnu formulu  za intenzivnu bjelinu i potpunu zaštitu zuba. Formula s višenamjenskim djelovanjem – učinkovito čisti i najnedostupnija mjesta u usnoj šupljini te dugotrajno osvježava dah. Redovnim korištenjem vraća zubima prirodnu bjelinu, jača zubnu caklinu i pruža pouzdanu zaštitu protiv karijesa. 

AROMA:  Slatkasta spearmint aroma s diskretnom notom peperminta koja daje ugodan osjećaj svježine.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Strong Mint i Ultra Fresh

Gel formulacije Fresh Strong Mint i Ultra Fresh izravno štite od karijesa i efikasno uklanjaju  plaque te pružaju  dugotrajnu svježinu i čistoću.

 

Pakiranje: 125 ml
Kalodont Junior

Kalodont Junior  pasta za zube namijenjena je djeci  iznad 6 godina. Kalodont Junior pruža pouzdanu zaštitu od karijesa i povoljno utječe na zdravlje desni. Formulacija je obogaćena aktivnim sastojkom pantenolom koji ima vitaminsko djelovanje. Pasta je u potpunosti prilagođena djeci, stoga je bez šećera, bez konzervansa i pH neutralna.