Kalodont paste za zube

Nove, moderne formulacije Kalodont pasti za zube pružaju djelotvornu zaštitu zuba i usne šupljine. Kalodont paste pružaju cjelovitu zaštitu zubi, izbjeljivanje i svježinu te štite od karijesa i plaqua.

Kalodont Microgranule

Prozirna gel pasta s mikrogranulama stvara bogatu pjenu  koja prodire do teško dostupnih mjesta  i pruža trostruko djelovanje:  jača zube i štiti od karijesa, mikrogranule temeljito i učinkovito čiste i poliraju zube  te snažno osvježavaja dah. Obogaćena  je uljem mente i mentolom.

Pakiranje: 50 ml, 75 ml, 125 ml
Kalodont Whitening

Kalodont Whitening je bijela, sjajna, kremasta pasta za zube koja sadrži sitna bijela mikrozrnca koja čiste i poliraju zube te ih čini glatkima  i bijelima.  Redovnim korištenjem vraća zubima prirodnu bjelinu,  jača zubnu caklinu i pruža pouzdanu zaštitu protiv karijesa.

Aroma: Optacool® - omogućuje 4 puta duže djelovanje arome u odnosu na prethodnu varijantu Kalodonta Whitening.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Herbal

Kalodont Herbal pasta za zube pruža prirodnu zaštitu cijele usne šupljine. Formulacija je obogaćena sa šest ljekovitih biljaka koje imaju brojne blagotvorne učinke na zube i usnu šupljinu – zaustavlja krvarenja i pomaže kod oštećenja, opeklina i upala, dezinficira i učvršćuje zubno meso, djeluje protuupalno i antibakterijski, ima antivirusno i umirujuće djelovanje te osvježava dah.

Pakiranje: 75 ml, 125 ml
Kalodont Extra Clean

Kalodont Extra Clean pasta za zube uklanja mrlje sa zuba i sprječava nastajanje zubnog kamenca, a kalcijev fosfat dodatno štiti zubnu caklinu od karijesa. Kalodont Extra Clean formula za zdrave i jake zube i dugotrajno svjež dah.

Aroma: Optaburst® - omogućuje 4 puta duže djelovanje arome u odnosu na prethodnu varijantu Kalodonta Extra Clean.

 

 

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Strong Mint i Ultra Fresh

Gel formulacije Fresh Strong Mint i Ultra Fresh izravno štite od karijesa i efikasno uklanjaju  plaque te pružaju  dugotrajnu svježinu i čistoću.

 

Pakiranje: 125 ml
Kalodont Junior

Kalodont Junior  pasta za zube namijenjena je djeci  iznad 6 godina. Kalodont Junior pruža pouzdanu zaštitu od karijesa i povoljno utječe na zdravlje desni. Formulacija je obogaćena aktivnim sastojkom pantenolom koji ima vitaminsko djelovanje. Pasta je u potpunosti prilagođena djeci, stoga je bez šećera, bez konzervansa i pH neutralna.