Kreme za ruke Kaina

Kreme za ruke Kaina intenzivno hidratiziraju kožu i štite ju od isušivanja i štetnih vanjskih utjecaja.

Kaina - Neven i kamilica

Kaina s ekstraktom nevena i kamilice je hidratantna krema lagane teksture za nježnu dnevnu njegu svih tipova kože.

Neven je poznat po svojoj ljekovitosti i danas je prepoznat kao biljka neprocjenjive vrijednosti. Obnavlja oštećenu kožu i jača obrambeni mehanizam kože.

Suštinsko svojstvo kamilice je umirenje i njega. Umiruje upalne procese, omekšava i njeguje tkiva. Njeno svojstvo posebno dolazi do izražaja u kozmetici kao jedna od najboljih ljekovitih biljaka za njegu kože i kose.

Pakiranje: 75 ml
Kaina - Maslina i gavez

Kaina maslina i gavez sadrži ekstrakt masline i gaveza, ima izrazito njegujući efekt za osjetljivu kožu. Omekšava i njeguje kožu, dobro utječe na njenu stimulaciju – učvršćuje i pomlađuje. Maslinovo ulje je bogato vitaminom E i ostalim prirodnim antioksidansima, ima regenerativni utjecaj na tkiva i mogućnost kože da regulira prirodni sustav vlaženja. Gavez je prirodan izvor alantoina, sadrži karotenoide, vitamine A, C i E te brojne minerale.

Pakiranje: 75 ml
Kaina Intenzivna krema - Kakao maslac

Intenzivna krema za ruke i tijelo, obogaćena kakao maslacem, štiti i njeguje kožu, pridonosi elastičnosti, daje glatkoću, trenutačno se upija i ne ostavlja mastan trag.

Kakao maslac pridonosi elastičnosti kože te stvara blagi film na koži, daje glatkoću, sprječava njeno isušivanje i prijevremeno starenje. Kakao maslac je bogat vitaminom E, djeluje kao snažan antioksidans i duboko hidratizira kožu.

Pakiranje: 75 ml