Di Sun - zaštita od sunca

Di Sun proizvodi namijenjeni su zaštiti kože za vrijeme sunčanja. Pružaju koži najbolju zaštitu tako da koža ostaje glatka i zdrava i nakon dugih ljetnih dana. 

DI SUN KREMA za zaštitu od sunca SPF 30
Visoka zaštita i njega osjetljive kože

Di Sun krema osjetljivoj koži pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka - UVA/UVB filteri stvaraju jedinstvenu zaštitu od opeklina i preranog starenja kože.
Njegova bogata formulacija sadrži pantenol koji njeguje i hidratizira kožu pružajući joj elastičnost. Proizvod je vodootporan.
Preporučuje se za osobe svjetlije puti i osjetljive kože.

Pakiranje: 150 ml
DI SUN KREMA za zaštitu od sunca SPF 50
Visoka zaštita i njega osjetljive kože

Za osobe izrazito svjetlije puti i osjetljive kože preporučuje se minimalno zaštitni faktor 50.
Di Sun krema osjetljivoj koži pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka - UVA/UVB filteri stvaraju jedinstvenu zaštitu od opeklina i preranog starenja kože. Njegova bogata formulacija sadrži pantenol koji njeguje i hidratizira kožu pružajući joj elastičnost.
Proizvod je vodootporan.

Pakiranje: 150 ml
DI SUN PEKMEZ Supertanning & Sparkling
Za brončani ten i brzo tamnjenje

Di Sun pekmez za tijelo, potiče ubrzano tamnjenje kože. Krema ugodnog mirisa za postizanje atraktivno preplanulog tena. Obogaćen je prirodnim sastojcima poput kakao maslaca, maslinovog ulja, ulja marelice, oraha i suncokreta što omogućuje postizanje savršeno preplanulog tena.
Di pekmez za brzo tamnjenje sadrži sastojke 100% prirodnog porijekla.

Pakiranje: 150 ml
DI SUN SMOOTHIE MARELICA I MRKVA SPF 10
Krema za ubrzano tamnjenje kože

Di Sun Smoothie SPF 10 sadrži sastojke 100% prirodnog porijekla: ekstra djevičansko maslinovo ulje, ekstrakt marelice i ekstrakt mrkve.
Nova kombinacija PRIRODNIH SASTOJAKA za zaštitu i brzo tamnjenje.
Di Sun Smoothie s faktorom 10 prikladan je za osobe čija koža lako tamni. Sadrži kombinaciju UVA i UVB filtera koji štite kožu. Omogućuje intenzivan i dugotrajno preplanuli ten jer potiče prirodno tamnjenje kože.
Formulacija s prirodnim sastojcima kožu čini mekom, elastičnom, hidratiziranom, lijepom i njegovanom. Proizvod je vodootporan.

Pakiranje: 150 ml
DI SUN KREMA za zaštitu od sunca SPF 50 KIDS
Krema za sunčanje za bebe i djecu

Di Sun krema za djecu dermatološki je testirana i vodootporna, pruža visoku UV zaštitu te je sigurna za nanošenje na nježnu i osjetljivu dječju kožu. 
Sadrži kombinaciju visoko učinkovitih UVA i UVB filtera koji pružaju visoku zaštitu.
Nova formula kreme sa zaštitnim faktorom 50 posebno je prilagođena osjetljivoj koži beba i djece. Krema pruža trenutačnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. 

Pakiranje: 150 ml
DI SUN After sun mlijeko poslije sunčanja
Bogata njega i hidratizacija kože

Di Sun After sun mlijeko namijenjeno je njezi kože nakon sunčanja.
Svojim jedinstvenim formulacijama, koje su obogaćene kompleksom aktivnih sastojaka poput vitamina E, pantenola i Aloe Vere, njeguje kožu i ubrzava proces obnavljanja i dubinske hidratizacije.
Nježna formulacija s Aloe Verom ublažava osjećaj zatezanja i peckanja te umanjuju crvenilo na koži uzrokovano prekomjernim izlaganjem suncu. Koža je preplanula, elastična i ugodna na dodir.

Pakiranje: 150 ml