SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU RUKU I POVRŠINA

06. 03 2020.

SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU RUKU I POVRŠINA

Jedna od najvažnijih mjera zaštite od virusa prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji  je redovno pranje i dezinfekcija ruku te održavanje higijene prostora i površina na što višem higijenskom nivou.

PRANJE I DEZINFEKCIJA RUKU

AKVAL DEZINID  - Tekući sapun sa antimikrobnim djelovanjem
Akval dezinid je tekući sapun za pranje ruku s antimikrobnim djelovanjem. Odlično uklanja sva zaprljanja, prikladan je za često pranje ruku jer sadrži hidratantne i emolijentne tvari koji koži vraćaju vlažnost i mekoću. Redovitom i pravilnom uporabom sprječava širenje infekcija na koži.
Primjena proizvoda: Na navlažene ruke nanijeti najmanje 2 ml tekućeg sapuna, trljati oko 1 minutu i isprati.
AKTIVNA TVAR: 2-fenoksietanol.

BIS HANDYSEPT  - Alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku
Namijenjeno je za dezinficiranje opranih ruku.
Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak te uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje.  Komponente ugrađene u sastav proizvoda štite i njeguju kožu ruku.
Primjena proizvoda: na čiste i suhe dlanove nanijeti 1 - 2 ml koncentriranog sredstva. Dlanove te područje između prstiju protrljati dok se ne osuše 15-20 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
AKTIVNA TVAR: didecildimetilamonij-klorid 0,125g/100g
SASTOJCI: izopropanol, denaturirani alkohol; <5 % amfoterne površinski aktivne tvari, kationske površinski aktivne tvari.


PRANJE I DEZINFEKCIJA POSUĐA

BLISTAL DD - Sredstvo za ručno pranje i dezinfekciju posuđa, uređaja i opreme
Odlično uklanja sva zaprljanja, besprijekorno odmašćuje, dezinficira a ne oštećuje kožu ruku. Neutralizira neugodne mirise. Nakon pranja posuđe je dezinficirano i ima visoki sjaj.
Primjenjuje se za održavanje higijene posuđa, radnih površina , aparata i sl.
Primjenjuje se razrijeđen u količini 10 ml na 1 litru vode. Pripremljenom toplom otopinom sredstva temeljito oprati posuđe, radne površine, aparate i uređaje. Nakon 10 minuta isprati vodom.
AKTIVNA TVAR: benzalkonij klorid  4,9 g/100 g  


DEZINFEKCIJA POVRŠINA


BIS DEZI CLEAN NEW  - Alkoholno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju
Proizvod se primjenjuje za čišćenje i dezinfekciju blago zaprljanih vodootpornih površina gdje je potrebna brza dezinfekcija.
Specijalno odabrana kombinacija koja omogućuje brzo i efikasno djelovanje. Posebno pogodno za brzu dezinfekciju malih površina i opreme kao kvake, prekidači, rukohvati, dječje igračke itd.
Primjenjuje se u koncentriranom obliku naprskavanjem površina s udaljenosti od 30 cm. Sredstvo prebrisati ubrusom nakon nekoliko minuta. Jako zaprljane površine prije dezinfekcije temeljito oprati i isprati.
AKTIVNA TVAR: poliheksametilen biguanid hidroklorid 0,001g/100g;
Alkil (C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid 0,0025 g/100g
SADRŽI: denaturirani etilni alkohol
Proizvod sadrži više od 75% alkohola!

Dodatne informacije pronađite na stranici Industrijske i institucijske potrošnje - ovdje.

SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU RUKU I POVRŠINA