Prirodno biramo prirodno

22. 07 2019.

JEDINSTVENA LINIJA U KOJOJ ĆE VAŠA KOŽA ZASLUŽENO UŽIVATI

'PRIRODA DAJE'

Vjerovati u moć prirode i živjeti u skladu s njom vječna je inspiracija u svim segmentima života, a kada se čistoća prirode oplemeni iskustvom, znanjem i inovacijom, dobije se jedinstvena linija kozmetičkih proizvoda 'PRIRODA DAJE'. Jer, prirodno je birati prirodno.

Sigurno je svima dobro poznata rečenica koja kaže da je ono što nanosimo na sebe, jednako važno onome što unosimo u sebe. Znači, ono s čime se okupamo ili namažemo, ima jednaku važnost kao i ono što jedemo. Koža je najveći ljudski organ odgovoran za mnoge zadaće. Razni negativni vanjski utjecaji poput stresa, zagađenja, UV zračenja, vjetra te mnogih drugih, svakodnevno utječu na kožu pa je pravilna i redovita njega tijela izuzetno važna za očuvanje njezinog zdravlja i ljepote. Prirodna kozmetika ujedno predstavlja i najsigurniji izbor za svaki tip i stanje kože i kose. U prirodi već postoje svi potrebni sastojci za održavanje ljepote i mladenačkog izgleda.
Upravo tom mišlju vođeni, stručnjaci iz Saponije, razvili su potpuno prirodnu liniju proizvoda pod imenom 'PRIRODA DAJE'. Želja nam je bila prije svega, pružiti užitak i njegu svaki put kada u ruke uzmete bilo koji proizvod iz ove linije. Pomno birajući prirodne komponente, stvorena je divna, raskošna i blaga linija koja će savršeno odgovarati svima. Poseban naglasak stavljen je na djelotvornost sastojaka s ciljem vraćanja i zadržavanja mladenačkog izgleda kože. Upravo zato, sastojci koji dominiraju su maslina, koja koži daje svježinu i mekoću, gavez – prirodan izvor alantoina, neven – potiče obnovu suhe i oštećene kože, kamilica – umiruje kožu, dok je nim dubinski čisti. Kurkuma je također jedan od sastojaka baš zato što je njezina djelotvornost obnove kože, jako dobro poznata i djelotvorna. Med, đumbir koji tonira kožu, aktivni ugljen, morska sol, samo su još neki od prirodnih sastojaka koji se nalaze u liniji proizvoda PRIRODA DAJE. Proizvodi iz ove linije ne sadrže sirovine životinjskog porijekla, parabene, silikone, sulfate i boje. Sva ambalaža PRIRODA DAJE proizvoda može reciklirati jer se u Saponiji zastupa svjesnost uzvraćanja prirodi dobrim. U ponudi ove posebne linije, nalaze se tekući i kruti sapuni, body&hair gelovi, mlijeka i kreme za tijelo te paste za zube.
Za svoju obitelj i sebe, uvijek je važno birati prirodne, nježne i kvalitetne kozmetičke proizvode koji čuvaju zdravlje i ljepotu, a uz pomoć dragocjenih prirodnih sastojaka, vaša će vam koža, kosa i zubi biti zahvalni.

PRIRODA DAJE - Prirodno biramo prirodno