NILA - Created by Experts

21. 05 2020.

NILA – CREATED BY EXPERTS


Igra bojama i teksturama tkanina stvara originalan look koji ističe individualnost osobe koja ih nosi. Boje utječu na raspoloženje, emocije, ponašanje. Odjeća koju rado nosimo, često se i pere.

Stručnjaci Saponije kreirali su nove formulacije Nile, s kojim će moderna odjeća ponovo zablistati jer su ugrađeni specijalni sastojci za očuvanje briljantnih boja i vlakana odjeće, kako bi vrijedni odjevni predmeti ostali dulje kao novi. Sadrži enzime za njegu koji zaglađuju vlakna odjeće, poboljšavaju opip tkanina i sprječavaju stvaranje mucica.
Nove formule su dovoljno nježne za pranje čak i iznimno osjetljivih tkanina, te će ih ostaviti mekim i podatnim. Moderni, inspirirajući mirisi intenzivno osvježavaju odjeću, tako da zadržava ugodnu svježinu pri nošenju.
Nova Nila My Happy Colors namijenjena je za pranje obojenog osjetljivog rublja, Nila My Sensual Black za crno i tamno rublje, Nila My Beautiful Delicates - Micellar Formula za posebno osjetljivo rublje, te Nila My Cute Baby – dermatološki testiran, nježan deterdžent za pranje i njegu odjeće beba, djece i osoba s osjetljivom kožom. Ne sadrži boje, ni alergene iz mirisa.
Nova, elegantna ambalaža će već na prvi pogled plijeni pažnju potrošača.

Pružite nježnost i pažnju svojoj odjeći i ona će vam vratiti ljepotom i svježinom.

NILA - Created by Experts