Ima puno pasta za zube, ali samo je jedan Kalodont

09. 11 2012.

Legendarni Kalodont se vratio! Kalodont nove generacije spoj je tradicije i suvremenih dostignuća na području oralne higijene.

Vodeći stručnjaci i inovatori Saponia Instituta razvili su nove formulacije Kalodont pasta za zube koristeći visokovrijedne aktivne sastojke i dugogodišnja znanja s područja oralne higijene. Brojnim inovacijama  i ulaganjima brand je u potupunosti  usklađen s aktualnim trendovima u kategoriji pasta za zube - nove kvalitetne formulacije i atraktivna ambalaža.

Asortiman Kalodont  pasta za zube sastoji se od 13 različitih varijanti i dolazi u pakovanju od 50, 75 i 100 ml.  Kalodont paste za zube podijeljene su u pet različitih segmenata kojima pokrivamo sve potrebe potrošača i njihove specifične zahtjeve kod održavanja oralne higijene – Absolute Care, White – Care, Pro – Care, Fresh – Care i Natural - Care.

Kalodont Absolute – Care je premium segment koji obuhvaća pastu za zube Kalodont Extreme White koja zubima vraća prirodnu bjelinu već nakon prvog pranja i pastu Kalodont Medical Protection koja pomaže u otklanjanju bolne preosjetljivosti  zuba i desni.

Kalodont White-Care paste pružaju potpunu zaštitu zuba uz efekt izbjeljivanja, a Kalodont Pro – Care su paste za zube specijalizirane za čišćenje, bijeljenje, osvježenje daha i pružanje antibakterijske zaštite. 

Kalodont Fresh – Care paste za zube u obliku gela dolaze u tri različite varijante okusa te snažno osvježavaju dah.

Natural - Care segment posebno je prilagođen djeci  s mliječnim i tek izraslim trajnim zubima. Svjesni  visokih  zahtjeva koji se trebaju ispuniti kada su djeca u pitanju, posebna pažnja posvećena je pastama za zube za djecu, stoga su naše formulacije  bez šećera, bez konzervansa i pH neutralne.

Tajna prekrasnog osmijeha leži u odabiru idealne Kalodont paste za zube.