Faks helizim slavi 55 godina blistave bjeline

15. 03 2023.

Već 55 godina Faks helizim osigurava blistavu čistoću rublja milijuna domaćinstava u regiji. Uspješnost branda Faks helizim je nasljeđe kvalitete koja se izgrađuje već 55 godina, a neodvojiva je od uspjeha Saponije kao tvrtke. 
U istraživačkom laboratoriju Saponije  je davne 1968. godine nastala za tadašnje vrijeme revolucionarna formula koja je sadržavala enzime. Od tada kontinuirano pratimo napredak Faks helizima na područjima usavršavanja formulacija, usvajanja novih trendova i zaštite okoliša. Faks helizim se prilagođavao zahtjevima vremena i potrebama potrošača, njegova djelotvornost testira se u domaćim uvjetima, imajući u vidu  nasljeđe koje ostavljamo budućim generacijama.  

Našim vjernim potrošačima, a i svima onima koji cijene kvalitetu i izvrsnost hrvatskog proizvođača, s ponosom predstavljamo jedinstvenu liniju proizvoda posvećenu 55. obljetnici Faks helizima. Linija  obuhvaća Faks helizim 55 g Radiance u obliku  praška, gela i kapsule, a mirisnu čaroliju nadopunjuju Ornel Radiance by Faks 55 g oplemenjivač rublja i Bis intense Radiance by Faks 55 g mirisni osvježivač prostora i rublja. Inovativna tehnologija Faks helizima 55 godina Radiance s enzimom nove generacije kvalitetu pranja rublja  diže na novi nivo, jer osigurava blistavu čistoću,  dubinski razgrađuje mrlje s rublja te uklanja čak i nevidljive nečistoće s rublja  koje često uzrokuju neugodne mirise.

Sve proizvode iz linije povezuje ugrađena patentirana formulacija  svježine koja aktivno djeluje protiv neugodnih mirisa. Snažan i svjež miris proljetnog cvijeća osvježava rublje i održava ugodnu dugotrajnu  svježinu tijekom nošenja. Deterdžent je iznimno djelotvoran na nižim temperaturama i kratkim ciklusima pranja  te omogućuje  štednju energije. Dodatni doprinos održivosti je kutija za praškasti deterdžent Faks Helizim 55 g Radiance na kojoj smo, teško razgradivu, plastičnu ručku zamijenili papirnatom te se sada  može puno jednostavnije reciklirati. Ugradnjom papirnatih ručki s polica trgovina uklonit ćemo do 8.000 kg plastike.

Faks helizim -  55 godina blistave bjeline.

Faks helizim slavi  55 godina blistave bjeline