Faks helizim Pure Energy- vrhunski rezultati pranja uz manju dozu

04. 09 2015.

Odgovorno ponašanje prema okolišu ima visok prioritet u poslovanju Saponije i njeno je trajno opredjeljenje. Saponia je tvrtka koja je aktivno usmjerena na kontinuirane inovacije i tehnološko usavršavanje asortimana deterdženata. Smisao kompaktizacije deterdženata je smanjenje utjecaja deterdženta na okoliš kroz smanjenje uporabe kemikalija, ambalaže i  prijevoza.

Kroz projekt uvođenja Faks helizima Pure Energy cilj nam je bio ponuditi potrošačima koncentriraniji deterdžent koji će osigurati vrhunske rezultate pranja, uz  istovremeno smanjen utjecaj deterdženta na okoliš. Na taj način brinemo da budućim generacijama u nasljeđe ostavimo što čistiji okoliš.

Stručnjaci Saponije razvili su novu, djelotvorniju formulaciju Faks helizima Pure Energy snažnijih performansi koja omogućuje da se sa 70 g deterdženta osiguraju još bolji rezultati rezultati pranja nego do sada s dozom od 100 g deterdženta. Zahvaljujući novim djelotvornijim sastojcima, naprednoj formulaciji i suvremenoj tehnologiji, kompaktirani Faks helizim daje vrhunske rezultate pranja, čak i na nižim temperaturama pranja, a rublje odiše dugotrajnom mirisnom svježinom. Faks helizim Pure Energy ima biološki razgradivu formulaciju.

Kompaktirani Faks helizim Pure Energy donosi niz prednosti za potrošače, okoliš i naše poslovne partnere.

Faks helizim Pure Energy- vrhunski rezultati pranja uz manju dozu