Faks helizim Premium Formula – Hrvatska kvaliteta i povjerenje od 1968.

28. 04 2017.

Svježa i mirisna odjeća, udobna za nošenje,  meko i mirisno posteljno rublje i ručnici  užitak su  za cijelu obitelj. Faks helizim svojom vrhunskom kvalitetom već generacijama domaćica pomaže u njihovoj brizi za obitelj.

 

Suvremena znanost i tehnologija sve su prisutniji u svakodnevnom životu i njihova primjena u različitim područjima života  potrošačima uvelike olakšavaju svakodnevni život.  Upravo primjena napredne tehnologije i najnovijih saznanja na području deterdženata, te bogato iskustvo u proizvodnji deterdženata rezultirala je uvođenjem novog Faks helizima Premium Formula. Stručnjaci  Saponije kreirali su novu, jedinstvenu formulu Faks helizima  vrhunske kvalitete koja će  u potpunosti ispuniti očekivanja potrošača.

 

Faks helizim Premium formula  je  univerzalni deterdžent za strojno pranje svih vrsta rublja (osim vune i svile) na temp. 20-90°C. Snaga multienzima u sinergiji  s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja već od 20° C, te omogućuje štednju energije. Odjevni  predmeti će ostati duže  kao novi  jer su pomno izbalansirani sastojci  koji njeguju vlakna odjeće. Blistav bjelina će zasigurno oduševiti svaku domaćicu.

Zahvaljujući profinjenim mirisnim kompozicijama  i pojačanom  parfimiranju , rublje odiše dugotrajnom mirisnom svježinom .

Faks helizim Premium Formula