Faks helizim i Ornel, kvaliteta potvrđena znakom „Odabrale mame“!

23. 01 2018.

Danas, kada  potrošači imaju  iznimno visoka očekivanja spram deterdženata  i oplemenjivača   ispunjava nas   ponosom i zadovoljstvom nagrada “Odabrale mame”, jer  mame znaju šta je najbolje za njihovu obitelj. Stručnjaci Saponije predano i s ljubavlju  pomažu domaćinstvima u njihovoj brizi  za u čistoćom  i mirisnom   svježinom  rublja. Već niz godina u   fokusu su nam naši potrošači i njihove potrebe.  U   godini kada Faks helizim  obilježava svoj 50.- ti rođendan, ova nagrada za nas ima još veći značaj. Odabir Faks helizima i Ornela u odnosu na brojnu  konkurenciju, u prvom istraživanju zadovoljstva potrošača proizvodima u kojemu ocjene daju isključivo mame za nas ima izuzetan značaj.

 „Odabrale mame“ je online istraživanje zadovoljstva potrošača – mama, korištenim proizvodima i uslugama. Istraživanje se radi unutar kategorija proizvoda, a obuhvaća većinu proizvoda koji se u kategoriji nalaze. Faks helizim i Ornel su osvojili ovu nagradu u snažnoj konkurenciji multinacionalnih brandova.

Faks helizim i Ornel pružaju potpunu njegu rublja i jamstvo kvalitete koja je prepoznatljiva potrošačima. Za brend Faks helizim može se reći da je nositelj inovacija jer su u razvoj njegove formulacije ugrađene sve najnovije spoznaje s područja pranja i njege rublja. Bilo da koriste praškasti, tekući deterdžent ili kapsule tekućeg deterdženta, potrošači mogu biti potpuno sigurne da će im rublje biti besprijekorno čisto.

Potpuna njega rublja zahtjeva i kvalitetni oplemenjivač. Široka paleta mirisnih varijanti Ornela  i najizbirljivijim potrošačima osigurava izbor te je rublje nakon uporabe Ornela, uz iznimnu mekoću  i dugotrajno mirisno. Obogaćivanje linije Ornela uvijek novim modernim mirisnim  kreacijama i  moderan dizajn  ambalaže uvijek iznova oduševljavaju potrošače.  

Ova je nagrada snažna poruka i preporuka svim potrošačima za kupnju, a za nas snažan poticaj da ustrajemo na kvaliteti i inovacijama koje će našim potrošačima i dalje olakšavati  svakodnevne napore u brizi za čistoćom rublja cijele obitelji.

Faks helizim i Ornel, kvaliteta potvrđena znakom „Odabrale mame“!