Briljantnih 125 godina!

06. 02 2019.

125 godina kontinuiranog rada tvrtke značajan je jubilej koji smo obilježili linijom proizvoda iznimne kvalitete i mirisa, a koje povezuje dizajn koji zrači elegancijom, pouzdanošću i snagom.
Kada neka tvrtka proslavi jubilej od 125 godina postojanja, s pravom se pitamo u čemu je tajna njezine dugovječnosti i uspjeha. Uspjeh Saponije su njeni proizvodi. Oni su rezultat predanosti ,  inovativnosti  i tehnološkog umijeća njenih stručnjaka koji ih kontinuirano unapređuju kako bi zadovoljili potrebe  potrošača. Naši vjerni potrošači  nas već 125 godina inspiriraju i pokreću.
Našu novu liniju proizvoda povodom 125 obljetnice Saponije  namijenili smo upravo  potrošačima koji žele vrhunske proizvode za pranje i njegu rublja i posuđa, koji nude briljantnu čistoću, iznimnog osebujnog mirisa. Svojim znanstvenim potencijalom i modernom tehnologijom Saponia pruža optimalna rješenja u svakodnevnom životu potrošača te doprinosi podizanju kvalitete njihova života. Iz toga je proizašla i ova nova linija, razigrana i vedra mirisna harmonija proljetno zelenih nota ruže, ljubičice i jasmina zaokružena fiksirajućim tonovima ambre, mošusa i sandalovine koja će pružiti rublju raskošan miris i njegu.  Ova nova mirisna kompozicija prožeta je kroz četiri proizvoda:
Faks Helizim 125 GODINA - Formulacija Faks helizima 125 godina ima  iznimnu snagu pranja (doza 65g) i vrhunskih je performansi. Snaga multienzima u sinergiji  s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja, već od 20°C, te štedi energiju. FAKS HELIZIM GEL 125 GODINA nova,  superiorna formulacija  sa 7 enzima je toliko snažna da uz manju dozu od 50 ml/pranju osigurava savršenu čistoću rublja kao do sada s dozom 75ml/pranju. ORNEL 125 GODINA - savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju Vam mirisne dragocjenosti iz prirode, pružajući senzualno zadovoljstvo a rublju mekoću i dugotrajan miris.  NILA 125 godina - strast za modom i lijepom odjećom zajednička je svima, a posebno  ženama. Međutim, fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu. U sklopu linije za 125 godina Saponije  razvili smo novu, sofisticiranu formulaciju Nile za obojeno rublje. Nova formulacija Nile bazira se na specijalnom sastojku  za zaštitu boja koji fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje.
Kako bi ova linija bila upotpunjena razvili smo i LIKVI 125 GODINA. U novu najnapredniju formulaciju Likvi Ultra integrirane su aktivne komponente koje pružaju snažno odmašćivanje posuđa, daju bogatu pjenu pri pranju, te osiguravaju izvrsne rezultate pranja. Likvi Ultra predstavlja spoj djelotvornosti i funkcionalnosti, a posuđu omogućuje brzo sušenje i sjaj. Likvi ultra  slatkasto voćna kombinacija naranče, maline i crnog grožđa začinjena osvježavajućim notama anisa.

Briljantnih 125 godina!