Likvi – 40 godina provjeren recept za čisto i sjajno posuđe

01. 01 0001.

Likvi ove godine obilježava svoj 40. rođendan. Zahvaljujući iskustvu Saponijskih stručnjaka i kontinuiranom ulaganju u vrhunsku kvalitetu, praćenju tržišnih trendova, te poslovnoj strategiji usmjerenoj prema potrošačima, Likvi je kroz godine zasluženo postao sinonim za ručno pranje posuđa.

Brend Likvi jamči pouzdanost i kvalitetu, odlikuje se izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom, a osvježavajući miris posao pranja posuđa čini ugodnijim. Cijela linija je pH neutralna, biorazgradiva te nije testirana na životinjama. Vrijednost brenda Likvi ogleda se u njegovom potencijalu kontinuiranog stvaranja odanih potrošača, a čistoća, sjaj i miris koji ostaju nakon pranja posuđa zasigurno su recept i mala tajna svakog majstora kuhinje. 

Najljepša su slavlja u dobrom i velikom društvu, pa smo tako i mi započeli obilježavanje obljetnice proširenjem palete Likvija s novom vrstom Likvi ultra apple koji uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa uz neodoljiv miris svježe jabuke.

Odabir namirnica, priprema jela, posluživanje i način uživanja u hrani postao je svojevrstan jezik izražavanja emocija, a savršeno čisto posuđe je poput bijelog slikarskog platna na kojem poslužena jela postaju prava remek-djela.

I nakon svakog slavlja, zna se, slijedi ono manje ugodno pospremanje i pranje posuđa…

No, tu je Likvi!

40 godina branda Likvi